ثبت نام آخرین دوره عکاسی ترم تابستان

زمان برگزاری آخرین گروه تابستان دوره جامع عکاسی موسسه آموزش عالی آرمان به شرح ذیل می باشد:

• پنج شنبه ها  ساعت ۱۴  الی ۱۹ شروع ترم شهریور
  • سه شنبه ها  ساعت ۹ لی ۱۴ شروع ترم شهریور

دوره آموزش عکاسی موسسه آموزش عالی آرمان در قالب سه ترم ۳ماهه به مدت ۹ ماه به همراه یک گرایش تخصصی(پرتره،مستند اجتماعی،تبلیغات صنعتی) اجرا می گردد.

سرفصل های دوره عکاسی تلفیقی از دروس دانشگاهی و مهارتی آموزش عکاسی می باشند که رویکرد اصلی آن ها آماده نمودن افراد ویژه بازار کار در رشته عکاسی است.
در طول دوره دانشجویان در لابراتوار و آتلیه مجهز موسسه تحت نظارت اساتید مطرح این رشته، عکاسی را آموزش دیده و همچنین ادیت و آماده سازی عکس ها ،با نرم افزارهای تخصصی  (فتوشاپ ، لایت روم و …) را بصورت کاملا حرفه ای می آموزند.

در تــرم سـوم با انتـخاب یکـی از گــرایشهـای تخـصصی مـورد علاقــه خـود کــه توسط مـوسسه ارائـه می گـــردد، دوره خـــود را به اتمـــام می رسانند.

توانایی های کسب شده در انتهای دوره  :

• آشنایی کامل با کادر طلایی و زیبایی شناسی عکس
  • آشنایی کامل با ساختار منوی دوربین های دیجیتال Dslr
  • آشنایی کامل با نورسنجی و انواع فلاش های اکسترنال
  • آشنایی کامل با تکنیک های عکاسی(مولتی پلای،تایم لپز،پانوراما ….)
  • شناخت کامل با تجهیزات آتلیه ای و عکاسی در فضای آتلیه ایو فضای باز با نور طبیعی عکاسی در شب و نور کم
  • تسلط کامل به Camera Rawو ابزارهای فتوشاپ

سرفصل های دوره جامع عکاسی :

• ترم یک شامل : مبانی هنرهای تصویری، عکاسی دیجیتال
  • ترم دوم شامل : ادیت و آماده سازی عکس، نور در عکاسی، مدیریت پروژه های عکاسی
  • ترم سوم شامل : گرایش تخصصی ( پرتره ، فشن مدلینگ ، تبلیغات صنعتی ، فاین آرت )

مهلت ثبت نام برای آخرین گروه ترم تابستان  ۱۳۹۸ تا تاریخ ۱۵ مرداد می باشد.

از شما علاقه مندان تقاضا می شود ثبت نام خود را به دلیل محدود بودن ظرفیت به روزهای پایانی موکول نفرمایید.

جهت تکمیل نمودن ثبت نام خود و یا دریافت مشاوره کامل تر با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید :

۰۲۱-۸۸۹۰۵۱۶۵            ۰۲۱-۸۸۹۰۵۱۶۶