آغاز ثبت نام ترم تابستان دوره جامع عکاسی

زمان برگزاری دوره جامع عکاسی به شرح ذیل می باشد:

• یکشنبه ها   ساعت ۱۹ الی ۱۴  شروع ترم ۹ تیر
  • شنبه و دوشنبه ساعت ۱۷ لی ۲۰ شروع ترم  ۱۲ تیر
  • جمعه ها   ساعت ۹ الی ۱۴ شروع ترم ۱۴ تیر

دوره آموزش عکاسی موسسه آموزش عالی آرمان در قالب سه ترم ۳ماهه به مدت ۹ ماه به همراه یک گرایش تخصصی(پرتره،مستند اجتماعی،تبلیغات صنعتی) اجرای می گردد.

سرفصل های دوره عکاسی تلفیقی از دروس  دانشگاهی و مهارتی آموزش عکاسی می باشند که رویکرد اصلی آن ها  آماده نمودن افراد ویژه بازار کار در رشته عکاسی است.
در طول دوره دانشجویان در لابراتوار و آتلیه مجهز موسسه تحت نظارت اساتید مطرح این رشته، عکاسی را آموزش دیده و همچنین ادیت و آماده سازی عکسها ،با نرم افزارهای تخصصی رشته عکاسی (فتوشاپ ، لایت روم و …) را بصورت کاملا حرفه ای می آموزند.

در تــرم سـوم با انتـخاب یکـی از گــرایشهـای تخـصصی مـورد علاقــه خـود کــه توسط مـوسسه ارائـه می گـــردد، دوره خـــود را به اتمـــام می رسانند.

توانایی های کسب شده در انتهای دوره عکاسی :

• آشنایی کامل با کادر طلایی و زیبایی شناسی عکس
  • آشنایی کامل با ساختار منوی دوربین های دیجیتال Dslr
  • آشنایی کامل با نورسنجی و انواع فلاش های اکسترنال
  • آشنایی کامل با تکنیک های عکاسی(مولتی پلای،تایم لپز،پانوراما ….)
  • شناخت کامل با تجهیزات آتلیه ای و عکاسی در فضای آتلیه ایو فضای باز با نور طبیعیعکاسی در شب و نور کم
  • تسلط کامل به Camera Rawو ابزارهای فتوشاپ

سرفص های دوره جامع عکاسی :

• ترم یک شامل : مبانی هنرهای تصویری، عکاسی دیجیتال
  • ترم دوم شامل : ادیت و آماده سازی عکس، نور در عکاسی،  مدیریت پروژه های عکاسی
  • ترم سوم شامل : گرایش تخصصی ( پرتره ، فشن مدلینگ ، تبلیغات صنعتی ، فاین آرت )

مهلت ثبت نام برای ترم تابستان ۱۳۹۸ تا تاریخ ۵ تیر ماه می باشد
از شما علاقه مندان خواهشمندیم ثبت نام خود را به دلیل محمدود بودن ظرفیت به روزهای پایانی موکول نفرمایید.