اطلاعیه تکمیل ظرفیت دوره جامع عکاسی کد ۱۳۰

به گزارش دپارتمان عکاسی موسسه آرمان به اطلاع کلیه هنرجویان آرمانی و علاقمندان به هنر عکاسی می رساند دوره جامع عکاسی موسسه آرمان  کد ۱۳۰ (جمعه ها) در حال تکمیل ظرفیت است و طبق اعلام قبلی در تاریخ جمعه ۱۳۹۸/۰۹/۰۸ شروع خواهد شد .

علاقمندان برای ثبت نام در این دوره می توانند با شماره های ۶-۸۸۹۰۵۱۶۴-۰۲۱ تماس بگیرند بدیهی است اولویت ثبت نام با کسانی است که زودتر اقدام به ثبت نام کرده باشند.

از جمله سرفصلهای آموزشی این دوره می توان به

مبانی هنرهای تصویری

عکاسی دیجیتال

نور در عکاسی

ادیت و آماده سازی عکس

مدیریت پروژه های عکاسی

گرایش های تخصصی (پرتره–تبلیغات صنعتی –هنری)

اشاره کرد.

هم چنین اساتید این دوره از اساتید برجسته کشوری در حوزه عکاسی می باشند.

در پایان دوره نیز مدرک ممهور به مهر وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و مورد تایید وزارت امور خارجه ویژه مهاجرت به هنرجویان اهدا خواهدشد.

از دیگر ویژگی های این دوره ورود به بازار کار عکاسی بلافاصله بعد از اتمام دوره و دریافت مدرک می باشد.

برای ثبت نام در کلاسهای دوره جامع عکاسی موسسه آرمان همین حالا با شماره های زیر تماس بگیرید.

۰۲۱-۸۸۹۰۵۱۶۴-۶

اشتراک گذاری پست