دوره آموزشی بیمه آیین نامه ۷۵

شرکت بیمه برای ارائه خدمات خود نیاز به مشاورانی دارد که انواع بیمه نامه ها را به اقشار مختلف جامعه معرفی کند . نمایندگان بیمه همچون سفیران صلحی هستند که برای افزایش رفاه اجتماعی گام برمی دارند و با مشاوره و پیشنهاد بیمه نامه مورد نظر، به بالا رفتن ضریب امنیت و آرامش جامعه کمک می کنند.
حال متقاضیان اخذ نمایندگی بیمه بایستی جهت تکمیل مدارک خود در دوره آیین نامه ۷۵ که بر اساس مصوبات بیمه مرکزی تعیین کرده شرکت نموده و نمره قبولی اخذ نمایند.
لذا بر اساس مجوز اخذ شده از بیمه مرکزی ، این موسسه با بهره مندی اساتید تراز اول صنعت بیمه ایران اقدام به برگزاری دوره های مذکور نموده است .
دپارتمان بیمه موسسه آموزش عالی آرمان سعی دارد بر اساس متقاضیان ثبت نام شده دوره های مذکور را در شهر و یا استان متقاضیان برگزار نماید و تا کنون موفق به برگزاری بیش از ۳۰ دوره در استان های مختلف کشور شده است.

شرکت بیمه برای ارائه محصولات خود نیاز به مشاورانی دارد که انواع بیمه نامه ها را به اقشار مختلف جامعه معرفی کند . نمایندگان بیمه همچون سفیران صلحی هستند که برای افزایش رفاه اجتماعی گام برمی دارند و با مشاوره و پیشنهاد بیمه نامه مورد نظر، به بالا رفتن ضریب امنیت و آرامش جامعه کمک می کنند. نمایندگی بیمه شغلی مقدس است زیرا این سفیران آرامش، مشاوران دلسوزی هستند که با ممارست و پیگیری خود جهت خرید بیمه نامه شرایط ارتقا کیفی زندگی افراد جامعه را فراهم می کنند و آینده ای بهتر را برای افراد رقم می زنند.

شورای‌عالی بیمه در اجرای بند ۵ ماده ۱۷ قانون تأسیس بیمه مرکزی ایران و بیمه‌گری، در جلسه مورخ ۱۳۹۱/۰۶/۰۶ “آیین‌نامه تنظیم امور نمایندگی بیمه” را مشتمل بر ۳۰ ماده و ۳۰ تبصره تصویب نمود. برای اخذ کد نمایندگی، علاوه برداشتن شرایط عمومی قوانین استخدامی کشور،داشتن حداقل مدرک کارشناسی در رشته بیمـه (و یا سایر رشته‌ها با گرایش بیمه) بدون نیاز به داشتن سابقه کار بیمه‌ای، یا حداقل مدرک کارشناسی در رشته‌های مرتبط (شامل اقتصاد، امور مالی، حسابداری، آمار، مدیریت و حقوق) با یک سال سابقه کار بیمه‌ای فنی و تخصصی، یا حداقل مدرک کارشناسی در سایر رشته‌ها با دو سال سابقه کار بیمه‌ای فنی و تخصصی، یا حداقل مدرک دیپلم با سه سال سابقه کار بیمه‌ای فنی و تخصصی الزامی است. متقاضیان همچنین باید آزمون آداب را با موفقیت گذرانده باشند.

درمجموع افرادی که دارای مدرک کارشناسی هستند باید ۱۴۰ ساعت و افرادی که مدرک آنها پایین تر از کارشناسی است، ۱۶۰ ساعت دوره را طی کنند. در پایان دوره­ ی آموزشی و پس از موفقیت در آزمون نهایی، برای متقاضیان گواهینامه اخذ کد نمایندگی با مجوز بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران صادر خواهدشد.

در سال جاری هم طبق برنامه­ ریزی های گسترده و کلان شورای آموزشی موسسه، دوره های مذکور کما فی السابق  در تهران و مراکز استان برگزار می گردد. در تهران علاوه بر آیین نامه ۷۵ دیگر دوره های آموزشی نظیر: آیین نامه ۹۶ ، محاسبات بیمه ای، آنالیز و تحلیل داده های فروش در بیمه و …. نیز برگزار می شود.

فراگیران قادر خواهند بود پس از طی این دوره علاوه بر آشنایی با مهارتهای عمومی مدیریتی مانند مکاتبه اداری ، اخلاق حرفه ای، مشتری مداری و مبانی سازمانی شرکتهای بیمه مباحث تخصصی بیمه شامل عمر، حوادث، درمان، آتش سوزی ، باربری، شخص ثالث، بدنه ، مسئولیت و مهندسی را نیز در چهارچوب نیازهای صنعت بیمه کشور و اجرا در حوزه های نمایندگی و کارگزاری بیاموزند.

از طرف دیگر قوانین و مقررات بیمه، آیین نامه ها و مصوبات شورای عالی بیمه ، مقررات نمایندگی بیمه و نرم افزارهای کاربردی در صنعت بیمه از دیگر مباحثی است که در این دوره با آن آشنا خواهید شد.

بله ، در دوره جنرال ثبت نام کنید و ۴۰ ساعت از دروس را طبق دستورالعمل بیمه مرکزی شرکت کنید.

خیر، در مراکز استان هم دوره داریم که می توانید با مراجعه به سایت یا از طریق تماس تلفنی با موسسه ، از شهرهای محل برگزاری اطلاع کسب کنید.

در صورتی که مدرک تحصیلی شما یکی از عناوین : اقتصاد، امور مالیف حسابداری، آمار، مدیریت و حقوق و بالای کارشناسی باشد می توانید با گذراندن ۱۲۰ ساعت از دوره ، گواهینامه بیمه را اخذ نمایید.

خیر، دوره ها طبق بخشنامه بیمه مرکزی فقط به صورت حضوری برگزار خواهد شد و فراگیر موظف است در کل کلاسها شرکت کند و غیبت بیش از ۱۰% دوره پذیرفته نخواهدشد.

دوره جامع عکاسی

شهریه: ۲٫۵۵۰٫۰۰۰ تومان