دوره اصول و فنون مذاکره

امروزه بازاریابی شکل جدیدی به خود گرفته ‌است و صاحبان بسیاری از تجارت‌ها و کسب‌وکارها باید از جدیدترین اصول بازاریابی اطلاع داشته باشند. دوره اصول و فنون مذاکره به شما روش‌های تعامل با دیگر افراد را به‌خوبی می‌آموزد. پس از آموزش این مهارت‌ها در هر کسب‌وکاری موفق خواهید بود و این فرصت را دارید از طریق برقراری ارتباطات موثر، به کسب درآمد و سود بیشتر فکر کنید.

این دوره بسیار کوتاه‌مدت است و به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود. پس از گذراندن این دوره، شما مدرک معتبری را دریافت می‌کنید که تحت نظارت وزارت علوم تحقیقات و فناوری است.

دورانی که بازاریابی از طریق تبلیغات و روش‌های سنتی انجام می‌شد، دیگر تمام شده‌ است. امروزه اصول بازاریابی با تغییرات چشمگیری مواجه شده‌ است و شما برای بقا در دنیای تجارت امروز باید از جدیدترین شیوه‌های مذاکره و بازاریابی آگاه باشید.

درواقع اگر می‌خواهید همچنان به کسب‌وکار خود ادامه دهید، بهتر است بدون فوت وقت به فکر شرکت در دوره اصول و فنون بازاریابی باشید و مهارت‌های مرتبط با آن را بیاموزید. مهم نیست که به چه حرفه‌‌ای مشغول هستید، راز موفقیت شما و کسب سود سرشار در آموختن این نکات ارزشمند نهفته شده‌ است.

شاید با شنیدن نام مذاکره تصور کنید طرف مقابل حتما باید مورد دعوای شما باشد. این در‌حالی ‌است که بسیاری از مذاکرات برای بهبود انواع روابط و دادوستد انجام می‌شود. شما با یادگیری این فنون نه‌تنها در بسیاری از روابط شغلی و حرفه‌ای خود، بلکه در زندگی شخصی خود نیز موفق خواهید بود. تقریبا همه‌چیز به مذاکرات و تعامل با انسان‌های اطراف ما منتهی می‌شود! چه این اشخاص خانواده ما باشد، چه همکاران، مشتریان و طرف‌های معامله.

اما چرا شرکت در دوره اصول و فنون مذاکره تا این اندازه اهمیت دارد؟

بدون در‌نظرگرفتن این مسئله که اکنون در حال فعالیت در حوزه خاصی هستید یا قصد راه‌اندازی یک کسب‌وکار را دارید، با افراد بسیاری سروکار دارید که آینده تجارت شما را تحت‌تاثیر قرار می‌دهند. این افراد ممکن ‌است کسانی باشند که مجوزهای شما را صادر می‌کنند یا قرار است پروژه تجاری بزرگی را با آن‌ها پیگیری کنید.

اگر بلد نباشید با این افراد تعامل مناسبی داشته باشید و ارتباطات مثبت و سازنده‌ای برقرار کنید، عملا حجم بزرگی از قراردادهای طلایی و پرسود را از دست می‌دهید! ممکن ‌است بسیاری از مجوزهای شما در لیست انتظار باقی بمانند و شما از کسب درآمدهای بیشتر بی‌نصیب بمانید.

در طول دوره اصول و فنون مذاکره چه می‌آموزیم؟

اگر جزء دسته افرادی هستید که همچنان تصور می‌کنید این مشتریان هستند که باید برای خرید و استفاده از خدمات به سوی شما آیند، کاملا در اشتباه هستید! در طول دوره به‌خوبی ترفندهای جذب مخاطبان و جدیدترین متدهای بازاریابی را می‌آموزید.

اگر با این سؤال مواجه هستید که آیا با شرکت در دوره اصول و فنون مذاکره، فروش بیشتر امکان‌پذیر است؟ باید بگوییم بله!

امروزه تنها جلب‌توجه مشتریان اهمیت ندارد، بلکه باید توانایی نگه‌داشتن آن‌ها را داشته باشید. با آموزه‌هایی که از دوره اصول و فنون مذاکره فرا می‌گیرید، رازهای نفوذ در مشتریان را آموخته و در تجارت خود به ‌کار خواهید بست. این مسائل دقیقا فروش بیشتر را برای کسب‌وکار شما نشانه گرفته‌‌‌اند. با این آموزه‌ها دیری نخواهد پایید که رشد چشمگیری در تجارت خود مشاهده کنید.

جالب است بدانید در قالب این دوره شما با مهارت‌های تیم‌سازی نیز آشنایی پیدا می‌کنید. این مهارت به شما کمک می‌کند که تیم‌های قدرتمند و حرفه‌ای بسازید که به واسطه آن‌ها فروش بیشتر ممکن می‌شود.

شما در طول دوره اصول و فنون مذاکره با رفتار مناسب سازمانی آشنا می‌شوید و قادر هستید تیم‌های خود را به‌خوبی مدیریت کنید. ایجاد یک تیم حرفه‌ای منجر به ایجاد یک حس همفکری و همدلی می‌شود که موقعیت‌های تجاری و شغلی شما را به شکل خارق‌العاده‌ای ارتقا می‌دهد.

به‌طور کلی شما پس از پایان این دوره مطالب زیر را آموخته‌اید:

• اصول مذاکره؛
  • انواع مذاکره و تمرین برای مهارت در هر کدام؛
  • نحوه برقراری ارتباط سازنده و مثبت با مشتریان؛
  • شناخت نیازهای مشتریان؛
  • شناسایی نقاط ضعف و قوت؛
  • مدیریت یک جلسه مذاکره؛
  • پرورش ذهن شما به‌عنوان یک مذاکره‌کننده حرفه‌ای.

این دوره برای چه افرادی مناسب است؟

شما تنها نباید صاحب یک کسب‌وکار یا تجارت باشید که این دوره به کار شما آید. حتی اگر در قالب یک سازمان دیگر فعالیت می‌کنید نیز این فرصت را دارید با انجام مذاکراتی عالی و سازنده، حقوق و مزایای خود را افزایش دهید و رتبه بهتری را از آن خود کنید.

اگر مدیریت یک گروه بزرگ تجاری را بر عهده دارید، تعامل با اعضا و شرکای شرکت نیز ممکن‌است دردسرهایی داشته باشد. با دریافت آموزه‌های این دوره، توانایی و مهارت‌هایی را پیدا می‌کنید که در هر حوزه و کسب‌وکاری با قدرت و اقتدار بیشتری عمل کنید و به موفقیت‌های سرشار دست یابید.

چرا ثبت‌نام در این دوره توصیه می‌شود؟

رفت‌وآمد به محل کلاس و حضور فیزیکی در محیط درسی با دغدغه‌های فراوانی همراه است. از طرفی ممکن ‌است با مشکلات بسیاری در این رفت‌و‌آمدها مواجه شوید. امروزه کلاس‌های غیرحضوری از جذابیت و محبوبیت بالایی برخوردار هستند و مزایا و منافع بسیاری را شامل حال افراد می‌کند. از طرفی کلاس‌های غیرحضوری از نظر هزینه نیز بسیار مقرون‌به‌صرفه هستند.

شما پس از گذراندن این دوره فرصت دارید مدرکی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دریافت کنید. این مدرک بسیار معتبر است و شما امکان استعلام آن را از طریق سایت وزارت علوم همواره در اختیار دارید؛ بدین معنا که مدارک صادرشده از نظر این وزارت‌خانه کاملا معتبر هستند.

دلیل عمده دیگری که باعث می‌شود شرکت در این دوره را به شما توصیه کنیم، به‌کارگیری اساتیدی مجرب و حرفه‌ای است که عمدتا عضو هیئت علمی هستند. شما با گذراندن یک دوره کوتاه‌مدت به صورت غیر‌حضوری و زیر نظر اساتید مجرب، مهارت‌هایی را می‌آموزید که به رونق کسب‌وکار شما کمک می‌کند.

جالب ‌است بدانید مدارک ارائه‌شده پس از گذراندن دوره اصول و فنون مذاکره، اعتبار بین‌المللی دارد و شما امکان مهاجرت از طریق آن را خواهید داشت. درواقع افراد بسیاری تمایل به راه‌اندازی یک کسب‌وکار و تجارت جدید به‌صورت بین‌المللی دارند یا قصد احداث یک شرکت در کشور دیگر دارند. در این‌صورت این امکان ایجاد شده ‌است با دریافت این مدرک بین‌‌المللی اعتبار جهانی برای خود دست‌وپا کنند و از خدمات متنوع آن بهره‌مند شوند.

بله، در پایان دوره مدرک مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با قابلیت ترجمه ویژه مهاجرت اعطا می گردد.

MBA

DBA