دوره تربیت جنسی کودک و نوجوان

در این دوره آموزشی بیان می شود که چگونه کودکان در معرض سوء استفاده قرار می گیرند و راه های پیشگیری، توانمندسازی، نظارتی و تربیتی مناسب چه هستند، به گونه ای که باعث اضطراب کودک و آسیب بیشتر به او نشود. باید بدانیم که با کودک آسیب دیده چطور برخورد کنیم، در چه مواقعی برای روان درمانی به تیم تخصصی ارجاع دهیم و همچنین چگونه خانواده کودک آسیب دیده بازسازی شود.

• مدت دوره : ۱۶ ساعت
  • نحوه برگزاری دوره : حضوری
  • شهریه دوره : ۳۲۰٫۰۰۰ تومان
مدرک دوره تربیت جنسی

گواهینامه وزارت علوم،تحقیقات و فناوری

توضیحات دوره
سرفصل ها
آنچه می آموزید
سوالات متداول
ثبت نام در دوره

تربیت جنسی فرزندان یکی از مباحث اساسی در دنیای امروز است و تربیت جنسی در پیوستار رشد از زمان تولد به صورت بالقوه آغاز و تا انتهای عمر ادامه پیدا می کند و تمرکز ما بر قطعه کودکی و نوجوانی این پازل هست.
از جمله مسائل مهمی که باید در دوره رشد کودک به خانواده ها آموزش داد، هنگامه های مختلفی ازجمله هنگامه شیردادن، حمام کردن و غیره و همچنین چگونگی درونی کردن حریم خصوصی، فضای شخصی و آشنایی با اعضای تناسلی و چگونگی پاسخگویی به سوالات و کنجکاوی های جنسی کودک و نوجوان می باشد.
باید توجه داشت که برخی از کنجکاوی ها و بازی های کودکانه کاملا طبیعی است، اما گاهی این کنجکاوی ها و بازی ها، جنبه جنسی پیدا میکند که ماموریت روانشناسان یا مربیان این است که خانواده ها را در برخورد مؤثر و مناسب با بازی های جنسی و شبه جنسی فرزند توانمند کنند.
مراقبت های ویژهای که از منظر تربیت جنسی در دوره بلوغ باید رخ دهد، مدیریت دوران بلوغ، روابط نوجوان با دوستان، ارتباطات درون خانواده و همچنین نقش رسانه در زندگی والدین و تربیت جنسی کودک و نوجوان، از دیگر مباحثی است که در این دوره مطرح می شود.
لذا هدف از این دوره آموزشی، آگاهی بخشی و توانمندسازی روانشناسان، متخصصین و مربیان در مورد تربیت جنسی مطلوب و همهجانبه و آماده سازی برای مشاوره به خانواده ها می باشد. به عبارتی توانمندسازی خانواده و کودکان و نوجوانان در تربیت جنسی، مدنظر ما است.

خاطرنشان می شود در انتهای دوره مدرک مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری با امکان تایید و ترجمه قوه قضائیه و وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ویژه متقاضیان مهاجرت اعطا می گردد.

ثبت نام در دوره

مفهوم شناسی تربیت جنسی خانواده محور و بررسی اهداف آن
مراحل تربیت جنسی از منظر رشد
هنگامه های متفاوت تربیت جنسی و آموزش جنسی
مدیریت رفتارهای خودتحریکی، بازی های جنسی و شبه جنسی
مدیریت بلوغ و مواجهه با مشکلات جنسی دوران بلوغ
مدیریت و پیشگیری از سوءاستفاده جنسی
مواجهه با مشکلات سوءاستفاده جنسی در خانواده
مواجهه با مشکلات سوءاستفاده جنسی در مدرسه
راهبردهای مواجهه موثر با کودک آسیب دیده و سوءاستفاده گران
رسانه و فضای مجازی
شناخت خودارضایی
مواجهه با خودارضایی در دوران نوجوانی
نکات تکمیلی خودارضایی

پیشگیری و مدیریت سوء استفاده جنسی
بازی های جنسی و رفتارهای خودتحریکی کودک
پاسخگویی به کنجکاوی های جنسی کودکان
مدیریت جنسی، هیجانی و ارتباطی در فرایند بلوغ
مشکلات جنسی کودک در خانواده و مدرسه
درونی کردن حریم خصوصی و خود مراقبتی کودک در خانواده

این دوره فقط ویژه روانشناسان و متخصصین حوزه مشاوره و روان درمانی می باشد.

این دوره شامل مباحث تئوری و مصاحبه نمونه بالینی هست.

بله ، اساتید دوره از برترین و با تجربه ترین مدرسین و روانشاسان مورد تایید سازمان نظام روانشناسی هستند.

بله، در پایان دوره مدرک مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با قابلیت ترجمه ویزه مهاجرت اعطا می گردد.

دوره های پیشنهادی​

قیمت : ۱٫۵۰۰٫۰۰۰