دوره غیرحضوری مدیریت اجرایی MBA

رونق کسب وکار و توسعه شرکتها بدون داشتن مهارتهای کلیدی کسب وکار امکان پذیر نمی­باشد و این یکی از بزرگترین چالشهای فارغ التحصیلان رشته های فنی ،مهندسی و غیربازرگانی در دنیا می باشد تا اینکه دانشگاه­های معتبری همچون هاروارد ، مدارس بازرگانی خود را افتتاح و در سال های اخیر دوره MBA را به منظور آموزش مدیران و صاحبان کسب وکاری که دانش تخصصی در زمینه تجارت و بیزینس ندارند، معرفی کردند.

به همین دلیل این سال های دوره رونق MBA می­باشد . MBA که مخفف عبارت Master of Business Administration میس­باشد، از زیر مجموعه های رشته مدیریت محسوب می شود که به طور خاص برای کسانی که تخصص و تحصیل در زمینه های دیگر داشته اند طراحی شده است. عموم مخاطبان این دوره تحصیلات اصلی خود را در حوزه های مهندسی و غیره گذرانده و برای تکمیل مهارت های مدیریتی خود این رشته را در قالب دوره مدیریت اجرایی MBA  به عنوان یک گزینه برای افزایش مهارت های کسب وکار خود انتخاب می نمایند.

پزشکی که می خواهد مدیر یک مجتمع درمانی باشد، مهندسی که می خواهد سرپرستی یک پروژه عمرانی یا تولیدی را بر عهده بگیرد ، هنرمندی که می خواهد یک آتلیه هنری را مدیریت کند و خلاصه هر کسی که در هر زمینه ای متخصص است و اکنون اداره یک تیم یا یک شرکت یا کسب وکار را در برنامه و اهداف خود قرار داده می تواند مخاطب دوره مدیریت اجرایی MBA باشد.

کسانی که به سمت دوره مدیریت اجرایی MBA  جذب می شوند ، خوب می دانند که این دوره اساساً با هدف توسعه مهارت های مدیریتی در کسب وکار طراحی شده و آموختن آن زمانی مفید و اثر بخش خواهد بود که نتیجه اش به شکل مادی و معنوی در درآمد فرد و سودآوری کسب وکار وی و مهم تر از آن به شکل مشهود، در قالب افزایش رضایت شغلی خود و اطرافیان، مشاهده می شود.

در همین راستا واحد آموزش‏ های غیرحضوری موسسه آموزش عالی آرمان اقدام به برگزاری دوره غیرحضوری آموزش مدیریت اجرایی MBA​ با رویکرد کاملا کاربردی ویژه مدیران و افرادی که قصد راه اندازی و توسعه کسب وکاری جدید را دارند نموده است.

بسته آموزش غیر حضوری دوره مدیریت اجرایی MBA موسسه آموزش عالی آرمان به صورت یک پکیج جامع و منحصر به فرد در قالب یک کیف آموزشی شامل ​چندین مبحث مدیریت روز دنیا که بصورت کاملاً کاربردی وتوسط شورای نشر و پژوهش موسسه و با تایید اعضای هیت علمی این موسسه گردآوری شده است و در قالب کتابهای اختصاصی ، لوح فشرده مالتی مدیا، کارت استفاده از سیستم مدیریت محتوی آموزشی موسسه و …. می باشد که کلیه ملزومات گذراندن دوره های غیرحضوری در آن تبیین شده است.

ارسال این کیف آموزشی با همکاری پست جمهوری اسلامی انجام می پذیرد.

جدول دروس دوره غیرحضوری مدیریت اجرایی MBA

ردیف نام درس
۱ برنامه ریزی کسب وکار
۲ مدیریت کارکنان
۳ مدیریت مالی
۴ تکنیک های مذاکره در فروش
۵ مدیریت بازاریابی و تبلیغات
۶ استراتژی های کسب وکار

گواهینامه پایان دوره

شرکت کنندگان در دوره مدیریت اجرایی MBA به صورت کاملاً عملیاتی از دانش روز کسب وکار بهره مند شده و در انتهای دوره مدرک رسمی و ممهور به مهر وزارت علوم،تحقیقات و فناوری  با قابلیت ترجمه و تائید قوه قضائیه و وزارت امور خارجه که به منزله دانشی تخصصی در زمینه  کسب وکار می باشد را دریافت می نمایند.

پشتیبانی دوره

در طول دوره اساتید موسسه به عنوان مشاور و استاد راهنما در کنار شما خواهند بود و هر گونه ابهام و سوالاتی که در طول دوره برای شما ایجاد می گردد از طریق ایشان رفع خواهد گردید.