دوره غیرحضوری مدیریت اجرایی MBA

MBA که مخفف عبارت Master of Business Administration می ­باشد، از زیر مجموعه های رشته مدیریت محسوب می شود که به طور خاص برای کسانی که تخصص و تحصیل در زمینه های دیگر داشته اند طراحی شده است.

رونق کسب وکار و توسعه شرکتها بدون داشتن مهارتهای کلیدی کسب وکار امکان پذیر نمی­باشد و این یکی از بزرگترین چالشهای فارغ التحصیلان رشته های فنی ،مهندسی و غیربازرگانی در دنیا می باشد تا اینکه دانشگاه­های معتبری همچون هاروارد ، مدارس بازرگانی خود را افتتاح و در سال های اخیر دوره MBA را به منظور آموزش مدیران و صاحبان کسب وکاری که دانش تخصصی در زمینه تجارت و بیزینس ندارند، معرفی کردند.به همین دلیل این سال های دوره رونق MBAمی­باشد .  عموم مخاطبان این دوره تحصیلات اصلی خود را در حوزه های مهندسی و غیره گذرانده و برای تکمیل مهارت های مدیریتی خود این رشته را در قالب دوره مدیریت اجرایی MBA  به عنوان یک گزینه برای افزایش مهارت های کسب وکار خود انتخاب می نمایند.

• مدت دوره : ۳۰۰ ساعت
  • نحوه برگزاری دوره : غیرحضوری
  • شهریه دوره : ۳٫۰۰۰٫۰۰۰تومان

گواهینامه وزارت علوم،تحقیقات و فناوری

توضیحات دوره
سرفصل ها
آنچه می آموزید
سوالات متداول
تقویم آموزشی

در دنیای کسب وکار امروز، اداره سازمانهای بازرگانی، صنعتی و دولتی با ابعاد مختلف آن بدون بهره گیری از دانش مدیریت و دسترسی به اطلاعاتی که در تصمیم گیری لازم است امکان پذیر نیست به همین دلیل  دوره مدیریت اجرایی MBA می تواند مدیران را در این راه یاری نماید.

لذا وظیفه مراکز آموزشی است که مدیران این سازمانها را برای قبول مسئولیت در سطوح مختلف مدیریت آموزش دهند تا بتوانند مسائل و مشکلات اقتصادی و بازرگانی سازمانهای خود را به خوبی بشناسند و برای حل این مسائل و مشکلات راه حلهای صحیح و منطقی پیدا نمایند.

حال در دنیای مدرن امروز که بزرگترین سرمایه، زمان و رقابت اصلی بر سر تمایزهاست آموزش غیرحضوری مدیریت این امکان را برای مدیران پرمشغله فراهم می آورد که با یک مدیریت زمان کوچک فرصت یادگیری که لازمه عصر مدرنیته می باشد را به دست آورند

دپارتمان تخصصی مدیریت موسسه آموزش عالی آرمان برای آن دسته از مدیران کشور که به هر دلیل امکان شرکت در دوره های حضوری آرمان را ندارند اقدام به برگزاری دوره غیرحضوری مدیریت اجرایی MBA نموده است.

این دوره به صورت یک پکیج جامع و منحصر به فرد در قالب یک پکیج آموزشی شامل چند لوح فشرده آموزش تصویری،کتب مرتبط با دوره درخواستی ،کارت استفاده از سیستم مدیریت محتوی آموزشی می باشد که برای مخاطبین از طریق پست جمهوری اسلامی ارسال می گردد.

شرکت کنندگان در دوره غیر حضوری مدیریت اجرایی MBA به صورت کاملاً عملیاتی از دانش روز کسب وکار بهره مند شده و در انتهای دوره مدرک رسمی و ممهور به مهر وزارت علوم،تحقیقات و فناوری  با قابلیت ترجمه و تائید قوه قضائیه و وزارت امور خارجه که به منزله دانش تخصصی در زمینه  کسب وکار می باشد را دریافت می نمایند.

اصول و فنون مذاکره

مشتری مداری

حسابداری مدیریت

برنامه ریزی سازمانی

مدیریت استراتژیک

مدیریت منابع انسانی

مدیریت بازاریابی

توانایی مدیریت جلسات و آشنایی با اصول و فنون مذاکره

توانایی مدیریت ارتباط با مشتری و آشنایی با سیستم های CRM

توانایی مدیریت پروژه آشنایی با مفاهیم مورد نیاز مالی برای مدیران غیرمالی

MBA مخفف  Master of Business Administration، به معنی مدیریت ارشد کسب و کار می باشد.  این دوره برای ارتقاء مدیران حرفه ای و آینده نگر و با هدف کسب دانش و مهارت‌های مدیریت کسب وکار  برگزارمی شود. MBA در کشورهای توسعه یافته دوره ای شناخته شده و بسیار پرطرفدار برای مدیران و از جمله رشته های گرانقیمت بشمار می رود.

دوره MBA یکی از کامل‌ترین دوره‌ هایی است که در آن از صفر تا صد فعالیت های اجرایی یک شرکت یا سازمان را به مدیران آموزش می دهیم.

اگر شما یک مدیر اجرایی، بازاریابی ، کارآفرین هستید و یا قصد دارید در آینده در پست های مدیریتی مشغول به کار شوید، حضور در این دوره جایگاه مناسبی برای شما ایجاد می کند. این دوره علاوه ‌بر مدیران و صاحبان کسب و کار، کارشناسان IT، مدیران استراتژی بازاریابی و در نهایت هر فردی که به دنبال یافتن پست های مدیریتی  در سازمان و شرکت ها است پیشنهاد می‌شود.

برای شرکت در این دوره نیاز به داشتن مدرک کارشناسی و یا حداقل ۵ سال سوابق مدیریتی می باشد.

افرادی که در این دوره ها شرکت میکنند علاوه بر فراگیری مهارت های مدیریت اجرایی یک سازمان دولتی یا شرکت تجاری ، گواهینامه ای مبنی بر تخصص ، مهارت و دانش سطح حرفه ای کسب وکار را نیز اخذ میکنند و در این دوره ها به شبکه ای از مدیران و صاحبان کسب وکار که در سطح ملی و بین المللی فعالیت دارند مرتبط خواهند شد.

گواهینامه پایان این دوره که مورد تایید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوی بوده که با هولوگرام رسمی و شماره سریال اختصاصی در وبسایت VOHEC.IR قابل استعلام بوده و قابلیت ترجمه رسمی وزارت دادگستری و امورخارجه را نیز دارا می باشد.

دوره های پیشنهادی​

قیمت : ۱۵٫۰۰۰٫۰۰۰