دوره غیرحضوری مدیریت کسب و کار DBA

کلمه DBA مخفف عبارت Doctor of Business Administration می باشد.

این دوره برای ارتقاء مدیران حرفه ای و آینده نگر جهت کسب دانش و مهارت‌های مدیریت کسب ­وکار برگزار میگردد تا بتوانند در تدوین جهت‌گیرهای راهبردی و همچنین حل مسائل واقعی محیط کار موثر باشند .

دوره DBA در کشورهای توسعه یافته دوره ای شناخته شده و بسیار پرطرفدار و از جمله رشته های پر هزینه  برای مدیران بشمار می رود.

مدیران و صاحبان کسب و کارها برای گسترش کسب و کار خود که بدنبال راهی برای رسیدن به سطوح بالاتر در مسیر شغلی خود هستند، برای کسب دانش مدیریت و بروز کردن آموخته‌هایشان نیاز دارند در دوره مدیریت راهبردی کسب و کار DBA شرکت نمایند، حال آنکه معمولا این افراد دارای مشغله کاری بالا هستند از این رو موسسه آموزش عالی آرمان در راستای پاسخگویی به این دسته از مدیران بسته آموزش غیرحضوری دوره مدیریت راهبردی کسب و کار DBA را تدوین نموده است.

• مدت دوره : ۴۰۰ ساعت
  • نحوه برگزاری دوره : غیر حضوری
  • شهریه دوره : ۵٫۵۰۰٫۰۰۰ تومان
دوره مدیریت راهبردی کسب و کار DBA

گواهینامه وزارت علوم،تحقیقات و فناوری

مدیریت راهبردی کسب و کار DBA به تجزیه و تحلیل مسایل مهم و برجسته سازمان و شرکتها می پردازد. در مدیریت راهبردی کسب وکار مدیران ارشد با درنظر گرفتن نقاط قوت و ضعف داخلی و همچنین فرصت و تهدیدهای پیرامونی قدرت کنترل مسیر حرکت سازمان در دستیابی به اهداف کوتاه مدت و بلند مدت را بدست گرفته و در این فرایند که شامل مشخص کردن چشم‌انداز، مأموریت، سیاست و رویه ها و همچنین مزیت های رقابتی سازمان می باشد ، همه فعالیت‌های کلیدی را  در راستای حرکت بلندمدت سازمان کانالیزه و هم جهت می کنند.

دپارتمان تخصصی مدیریت موسسه آموزش عالی آرمان برای آن دسته از مدیران کشور که به هر دلیل امکان شرکت در دوره های حضوری آرمان را ندارند اقدام به برگزاری دوره غیرحضوری مدیریت راهبردی کسب و کار DBA نموده است.

این دوره به صورت یک پکیج جامع و منحصر به فرد در قالب یک پکیج آموزشی شامل چند لوح فشرده آموزش تصویری،کتب مرتبط با دوره درخواستی ،کارت استفاده از سیستم مدیریت محتوی آموزشی می باشد که برای مخاطبین از طریق پست جمهوری اسلامی ارسال می گردد.

در طول دوره اساتید محترم هیات علمی موسسه آرمان به عنوان مشاورواستاد راهنما در کنار شما خواهند بود و هر گونه ابهام و سوالاتی که در طول دوره برای شما ایجاد می گردد از طریق ایشان رفع خواهد گردید.

خاطرنشان می شود در انتهای دوره مدرک مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری با امکان تایید و ترجمه قوه قضائیه و وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ویژه متقاضیان مهاجرت اعطا می گردد.

ثبت نام در دوره

دوره های پیشنهادی​