دوره مدیریت کسب و کار DBA

ویژه مدیران رده بالا وصاحبان کسب و کار

چنانچه از هنر لذت می‌برید و عاشق ثبت لحظه‌ها هستید شغل عکاسی می‌تواند مناسب شما باشد. هر چند وجود استعداد و قریحه ذاتی در هنر، می‌تواند منجر به خلق آثاری بدیع شود، ولی بدون تردید در عکاسی که علمی است آمیخته به هنر، تنها با آموزش صحیح است که می‌توان، تصاویری فوق العاده ثبت کرد.

• مدت دوره : ۱۲ روز
  • نحوه برگذاری دوره : حضوری
  • شهریه دوره : ۲۵۰٫۰۰۰ تومان

گواهینامه وزارت علوم،تحقیقات و فناوری

توضیحات دوره
سرفصل ها
آنچه می آموزید
سوالات متداول
تقویم آموزشی

کلمه DBA مخفف عبارت Doctor of Business Administration می باشد.

این دوره برای ارتقاء مدیران حرفه ای و آینده نگر و با هدف کسب دانش و مهارت‌های مدیریت کسب ­وکار  برگزار میگردد تا بتوانند در تدوین جهت‌گیرهای راهبردی و همچنین حل مسائل واقعی محیط کار موثر باشند .

دوره DBA در کشورهای توسعه یافته دوره ای شناخته شده و بسیار پرطرفدار و از جمله رشته های پر هزینه  برای مدیران بشمار می رود.

تفاوت دوره DBA با دوره  PhDعبارتند از :

♦ از نظر سطح علمی و ارزش تحصیلی دوره DBA همان ارزش دوره PhDرا دارد.

♦ دوره DBA مساله محور است ،مباحث مطرح در کلاس ها بر اساس مسایل و مشکلات مدیران اجرایی کسب و کارها است . بنابراین دانشجویان با تجربه خود و اساتید با دانش نظری خود در تعامل با هم کلاس های زنده و شادابی ایجاد می نمایند که نتیجه آن رشد و بالندگی است .

♦ انتخاب اساتید واجد شرایط برای دوره DBA با دوره های رسمی متفاوت است . اساتیدی در این دوره ها موفقند که در کنار توان علمی بالا ، لازم است سابقه اجرایی درخشانی نیز داشته باشند . اساتید با سطح علمی بالا ولی بدون تجربه کار اجرایی در اینگونه کلاس ها مفید نخواهند بود .

♦ دوره DBA حرفه ای و کاربردی است . به همین دلیل کلاسها بصورت case study و پروژه محور برگزار می­شوند

♦ شیوه گزینش دوره DBA با دوره PhDمتفاوت است و با توجه به فرآیند گزینش دانشجو در تحصیلات تکمیلی دانشگاهها و مراکز علمی کشور ، مدیران ارشد و اجرایی در ادامه تحصیل شانس کمی در گزینش دوره های رسمی دارند .

♦ داوطلبین دوره DBA مدیران ارشد و اجرایی شاغل در کسب و کارهای مختلف هستند ، به عبارت دیگر اول کار بعد تحصیل. حال آنکه در دوره های رسمی الویت با تحصیل است  .

اگر بخواهیم در یک جمله تفاوت بین دوره PhDو دوره DBA را خلاصه کنیم ، دوره PhDمبتنی بر آموزش رسمی (Education ) که موضوع محور است ، حال آن که دوره DBA مبتنی بر آموزش های غیر رسمی (Training) که مساله محور است ،  می باشد .

خاطرنشان می شود در انتهای دوره مدرک مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری با امکان تایید و ترجمه قوه قضائیه و وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ویژه متقاضیان مهاجرت اعطا می گردد.

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
دوره های پیشنهادی​
غیرحضوری mba