دوره مدیریت راهبردی کسب و کار DBA

کلمه DBA مخفف عبارت Doctor of Business Administration می باشد.

این دوره برای ارتقاء مدیران حرفه ای و آینده نگر جهت کسب دانش و مهارت‌های مدیریت کسب ­وکار  برگزار میگردد تا بتوانند در تدوین جهت‌گیرهای راهبردی و همچنین حل مسائل واقعی محیط کار موثر باشند .

دوره DBA در کشورهای توسعه یافته دوره ای شناخته شده و بسیار پرطرفدار و از جمله رشته های پر هزینه  برای مدیران بشمار می رود.

مدیران و صاحبان کسب و کارها برای گسترش کسب و کار خود که بدنبال راهی برای رسیدن به سطوح بالاتر در مسیر شغلی خود هستند، برای کسب دانش مدیریت و بروز کردن آموخته‌هایشان نیاز دارند در دوره مدیریت راهبردی کسب و کار DBA شرکت نمایند، حال آنکه معمولا این افراد دارای مشغله کاری بالا هستند از این رو موسسه آموزش عالی آرمان در راستای پاسخگویی به این دسته از مدیران بسته آموزش غیرحضوری دوره مدیریت راهبردی کسب و کار DBA را تدوین نموده است.

• مدت دوره : ۴۰۰ ساعت
  • نحوه برگزاری دوره : غیر حضوری
  • شهریه دوره : ۴٫۵۰۰٫۰۰۰ تومان

گواهینامه وزارت علوم،تحقیقات و فناوری

توضیحات دوره
سرفصل ها
آنچه می آموزید
سوالات متداول
ثبت نام در دوره

مدیریت راهبردی یا مدیریت استراتژیک به تجزیه و تحلیل مسایل مهم و برجسته سازمان و شرکتها می پردازد. در مدیریت راهبردی کسب وکار مدیران ارشد با درنظر گرفتن نقاط قوت و ضعف داخلی و همچنین فرصت و تهدیدهای پیرامونی قدرت کنترل مسیر حرکت سازمان در دستیابی به اهداف کوتاه مدت و بلند مدت را بدست گرفته و در این فرایند که شامل مشخص کردن چشم‌انداز، مأموریت، سیاست و رویه ها و همچنین مزیت های رقابتی سازمان می باشد ، همه فعالیت‌های کلیدی را  در راستای حرکت بلندمدت سازمان کانالیزه و هم جهت می کنند.

دپارتمان تخصصی مدیریت موسسه آموزش عالی آرمان برای آن دسته از مدیران کشور که به هر دلیل امکان شرکت در دوره های حضوری آرمان را ندارند اقدام به برگزاری دوره غیرحضوری مدیریت راهبردی کسب و کار DBA نموده است.

این دوره به صورت یک پکیج جامع و منحصر به فرد در قالب یک پکیج آموزشی شامل چند لوح فشرده آموزش تصویری،کتب مرتبط با دوره درخواستی ،کارت استفاده از سیستم مدیریت محتوی آموزشی می باشد که برای مخاطبین از طریق پست جمهوری اسلامی ارسال می گردد.

در طول دوره اساتید محترم هیات علمی موسسه آرمان به عنوان مشاورواستاد راهنما در کنار شما خواهند بود و هر گونه ابهام و سوالاتی که در طول دوره برای شما ایجاد می گردد از طریق ایشان رفع خواهد گردید.

خاطرنشان می شود در انتهای دوره مدرک مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری با امکان تایید و ترجمه قوه قضائیه و وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ویژه متقاضیان مهاجرت اعطا می گردد.

ثبت نام در دوره

​مدیریت منابع انسانی و برنامه ریزی سازمانی

مدیریت استراتژیک

مدیریت بازاریابی

سیستم های پیشرفته اطلاعات مدیریت(MIS)

مدیریت پروژه

مدیریت تحول در سازمان

در دنیای مدرن امروز که بزرگترین سرمایه، زمان و رقابت اصلی بر سر تمایزهاست آموزش غیرحضوری مدیریت این امکان را برای مدیران پرمشغله فراهم می آورد که با یک مدیریت زمان کوچک فرصت یادگیری که لازمه عصر مدرنیته می باشد را به دست آورند

دپارتمان تخصصی مدیریت موسسه آموزش عالی آرمان برای آن دسته از مدیران کشور که به هر دلیل امکان شرکت در دوره های حضوری آرمان را ندارند اقدام به برگزاری دوره غیرحضوری مدیریریت راهبردی کسب و کار DBA نموده است.

این دوره به صورت یک پکیج جامع و منحصر به فرد در قالب یک پکیج آموزشی شامل چند لوح فشرده آموزش تصویری،کتب مرتبط با دوره درخواستی ،کارت استفاده از سیستم مدیریت محتوی آموزشی می باشد که برای مخاطبین از طریق پست جمهوری اسلامی ارسال می گردد.

شرکت کنندگان در دوره غیر حضوری مدیریت راهبردی کسب و کار DBA به صورت کاملاً عملیاتی از دانش روز کسب وکار بهره مند شده و در انتهای دوره مدرک رسمی و ممهور به مهر وزارت علوم،تحقیقات و فناوری  با قابلیت ترجمه و تائید قوه قضائیه و وزارت امور خارجه که به منزله دانش تخصصی در زمینه  کسب وکار می باشد را دریافت می نمایند.

شرکت کنندگان در دوره مدیریت راهبردی کسب و کار DBA​ ​به صورت کاملاً عملیاتی از دانش روز کسب وکار بهره مند شده و در انتهای دوره مدرک رسمی و ممهور به مهر وزارت علوم،تحقیقات و فناوری  با قابلیت ترجمه و تائید قوه قضائیه و وزارت امور خارجه که به منزله دانشی تخصصی در زمینه  کسب وکار می باشد را دریافت می نمایند.

DBA  مخفف   Doctor of Business Administration، به معنی دکتری مدیریت کسب و کار می باشد.  این دوره برای ارتقاء مدیران حرفه ای و آینده نگر و با هدف کسب دانش و مهارت‌های مدیریت کسب وکار برگزارمی شود تا بتوانند در تدوین جهت‌گیرهای راهبردی و همچنین حل مسائل واقعی محیط کار موثر باشند. این دوره یکی از گرانترین و شناخته شده ترین دوره ها  در کشورهای توسعه یافته بوده و برای مدیران فارغ التحصیلی دوره DBA افتخاری بزرگ بشمار می رود

دوره DBA یکی از برترین دوره‌ هایی است که در آن از کلیه فعالیت های کلان یک شرکت یا سازمان را به مدیران آموزش می دهیم.

اگر شما یک مدیر ارشد، عضو هیأت مدیره یا کارآفرین هستید و یا مسیر شغلی شما رسیدن به این پست های مدیریتی سطح بالا می باشد، برای شما حضور در این دوره بسیار ارزشمند خواهد بود.

برای شرکت در این دوره نیاز به داشتن مدرک کارشناسی ارشد و یا مدرک MBA بهمراه حداقل ۵ سال سوابق مدیریتی می باشد.

افرادی که در این دوره ها شرکت میکنند علاوه بر فراگیری مهارت های سطح بالای مدیریت راهبردی  یک سازمان یا شرکت ، گواهینامه ای مبنی بر مهارت و دانشی در سطح تخصصی  مدیریت را نیز اخذ میکنند و در این دوره ها به شبکه ای از مدیران و صاحبان کسب وکار که در سطح ملی و بین المللی فعالیت دارند مرتبط خواهند شد.

گواهینامه پایان این دوره که مورد تایید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوی بوده که با هولوگرام رسمی و شماره سریال اختصاصی در وبسایت VOHEC.IR قابل استعلام بوده و قابلیت ترجمه رسمی وزارت دادگستری و امورخارجه را نیز دارا می باشد.

دوره های پیشنهادی​

قیمت : ۹٫۰۰۰٫۰۰۰