دوره مدیریت کسب و کار املاک و مستغلات

کسانی که تمایل به پیشبرد حرفه ی خود در زمینه املاک و مستغلات هستند و یا تصمیم دارند وارد بازار کار حرفه ای املاک شوند، می توانند با شرکت در دوره های آموزشی مدیریت کسب و کار املاک و مستغلات موسسات برتر گامی بلند رو به جلو بردارند. مدرک صادره دوره مدیریت کسب و کار در زمینه های مختلف از جمله املاک و مستغلات نیز مزایای فراوانی برای دانش پذیران و علاقه مندان به این رشته دارد. ثبت نام علاقه مندان در دوره های مدیریت املاک و مستغلات میتواند زمینه توسعه حرفه ای و افزایش تجربه شخصی افراد در این رشته شود

یکی از مهمترین دغدغه های بشر از دیرباز تا کنون داشتن مسکن و سرپناه جهت دفع خطرات محیطی و همچنین ایجاد محیطی امن و آرام برای اعضای خانواده بوده است. امروزه با اوجه به تغییر و تحول سریع دنیای ما و همچنین با توجه به رشد بسیار سریع جمعیت و افزایش شهر نشینی، ساخت مسکن برای مردم منطقه به یکی از ذغدغه های اصلی دولت ها و مردم تبدیل شده است. واژه املاک و مستغلات به کلیه اموال از جمله منقول و غیر منقول گفته می شود که تحت تملک فرد، افراد، گروه، سازمان یا یک دولت قرار می گیرد

در بسیاری از مواقع، به منزل یا مسکن یا خانه ای که مردم در آن زندگی می کنند املاک و مستغلات می گویند. اما با این وجود، این واژه تنها به سقف بالای سر آنها اشاره نمی کند،بلکه  در مفهوم وسیعتر، املاک و مستغلات شامل طیف وسیعی از معماملات که دامنه فعالیت آن از خرید و فروش ملک، زمین، ساختمان، مغازه، باغ و غیره تا رهن و اجاره آن ها گسترده است.

مشاور املاک  به شخصی که در حوزه املاک و مستغلات فعالیت می کند مشاور املاک، یا در اصطلاح عامیانه تر بنگاهی یا دلال گفته می شود. کار این فرد بدین صورت است که با معرفی و نزدیک کردن طرفین یک معامله به یکدیگر، توضیح و تشریح شرایط، و سازگار کردن خواسته های فروشنده و خریدار معامله ای را صورت دهد و از بابت معامله انجام شده، حق الزحمه مشاوره و بستن قرارداد را از طرفین دریافت کند. در واقع افرادی که در زمینه املاک و مستغلات کار می کنند حلقه پیوند دهنده دو سوی معامله، به عبارت دیگر خریدار و فروشنده، هستند

خاطرنشان می شود در انتهای دوره مدرک مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری با امکان تایید و ترجمه قوه قضائیه و وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ویژه تقاضیان مهاجرت اعطا می گردد.

MBA مخفف  Master of Business Administration، به معنی مدیریت ارشد کسب و کار می باشد.  این دوره برای ارتقاء مدیران حرفه ای و آینده نگر و با هدف کسب دانش و مهارت‌های مدیریت کسب وکار  برگزارمی شود. MBA در کشورهای توسعه یافته دوره ای شناخته شده و بسیار پرطرفدار برای مدیران و از جمله رشته های گرانقیمت بشمار می رود.

دوره MBA یکی از کامل‌ترین دوره‌ هایی است که در آن از صفر تا صد فعالیت های اجرایی یک شرکت یا سازمان را به مدیران آموزش می دهیم.اگر شما یک مدیر اجرایی، بازاریابی و یا یک کارآفرین هستید و یا قصد دارید در آینده در پست های مدیریتی مشغول به کار شوید، حضور در این دوره جایگاه مناسبی برای شما ایجاد می نماید.این دوره علاوه ‌بر مدیران و صاحبان کسب و کار، کارشناسان IT، مدیران استراتژی و بازاریابی و در نهایت هر فردی که به دنبال یافتن پست های مدیریتی در سازمان و شرکت ها است پیشنهاد می‌شود.

برای شرکت در این دوره نیاز به داشتن مدرک کارشناسی و یا حداقل ۵ سال سوابق مدیریتی می باشد.

افرادی که در این دوره ها شرکت میکنند علاوه بر فراگیری مهارت های مدیریت اجرایی یک سازمان دولتی یا شرکت تجاری ، گواهینامه ای مبنی بر تخصص ، مهارت و دانش سطح حرفه ای کسب وکار را نیز اخذ میکنند و در این دوره ها به شبکه ای از مدیران و صاحبان کسب وکار که در سطح ملی و بین المللی فعالیت دارند مرتبط خواهند شد.

گواهینامه پایان این دوره که مورد تایید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوی بوده که با هولوگرام رسمی و شماره سریال اختصاصی در وبسایت VOHEC.IR قابل استعلام بوده و قابلیت ترجمه رسمی وزارت دادگستری و امورخارجه را نیز دارا می باشد.

MBA

دوره غیرحضوری MBA