زمان بندی دوره جامع تدوین فیلم ترم پاییز

به گزارش واحد مشاوره و ثبت نام موسسه آموزش عالی آرمان پیرو فراخوان انجام شده با موضوع برگزاری دوره جامع تدوین فیلم و ساخت تیزرهای تبلیغاتی این موسسه برنامه زمانبندی دوره های تدوین فیلم ، ترم پاییز۱۳۹۸ به شرح ذیل اعلام میگردد .:

خاطر نشان می شود در انتهای دوره به شرکت کنندگان مدرک مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری با قابلیت ترجمه و تایید قوه قضاییه و وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اعطا میگردد.

این دوره مناسب چه کسانی است؟

کسانی که با هدف فعالیت در یک شغل پردرامد وارد حوزه تدوین فیلم شده اند.

کسانی که تدوینگر هستند و می خواهند دانش خود را به روز کنند.

کسانی که هیچ تجربه و یا زمینه در حوزه تدوین فیلم و ساخت تیزر تبلیغاتی ندارند و می خواهند از سطح پایه تا پیشرفته آن را آموزش ببینند.

علاقه مندان به میکس و مونتاز فیلم که پیشینه کاری و یا تحصیلاتی در این حوزه ندارند.

علاقه مندان ورود به  حوزه تبلیغات تصویری

هنرمندان و فیلمسازانی که نیاز دارند در زمینه تدوین فیلم مهارت داشته باشند.

کسانی که قصد مهاجرت از طریق ویزای کار و یا تحصیل دارند.

زمان بندی کلاس های تدوین فیلم  ترم پاییز ۱۳۹۸ :

♦ دوره جامع تدوین فیلم و ساخت تیزر کد ۱۳ –  دو شنبه ها – ۱۶ الی ۲۰  (ظرفیت تکمیل)

♦ دوره جامع تدوین فیلم و ساخت تیزر کد ۱۴ – شنبه ها -۱۶ الی ۲۰

.