معرفی دپارتمان عکاسی و سینما

عکاسی و سینما ،هنری است بی  بدیل که تمامی هنرهای پیشین بشر را در دل خود جای داده است ، در حال حاضر با توجه به گسترش فضای رسانه ها، می توان از آن بهره برداری های متنوعی نمود.

در موسسه آموزش عالی آرمان یادگیری طیف گسترده ای از مهارت ها مانند گرفتن عکس هایی مناسب و حرفه ای به صورت شخصی و یا فعالیت حرفه ای و همچنین ساخت تیزرهای تبلیغاتی ویژه بازار کار و فعالیت در آتلیه ها و دفاتر سینمایی بصورت حرفه ای با همت و پشت کار شما علاقه مندان گرامی و تجربه و برنامه ریزی صحیح آموزشی مجموعه آموزش عالی آرمان قابل دستیابی می باشد.

دپارتمان عکاسی و سینما  موسسه آموزش عالی آزاد آرمان از نیمه دوم سال ۱۳۸۸ آغاز به کار نمود و در حال حاضر این دپارتمان مفتخر است پس از برنامه ریزی های چند ساله، دوره هایی با کیفیت عالی و نوآوری بی نظیر با بهره مندی از کامل ترین سرفصل های رشته عکاسی و سینما را برگزار کرده و فعالیت آموزشی خود را در حوزه عکاسی و سینما گسترش داده است.

این دپارتمان در حال حاضر فعالیت آموزشی خود را در دوره های عکاسی و تدوین فیلم و ساخت تیزرهای تبلیغاتی به صورت کاملا حرفه ای  ادامه می دهد و با برگزاری تورها و کارگاههای آموزشی تخصصی و عمومی برای گسترش دایره معلومات و توانمندی های علاقه مندان برنامه ریزی می کند.

دوره های موسسه آموزش عالی آرمان با توجه به روش های نوین آموزشی برنامه ریزی شده است و سعی بر این بوده که بهترین بازخورد را داشته باشد.

ما در موسسه آموزش عالی آرمان خود را موظف به ارائه بهترین خدمات می دانیم و همواره تلاش می کنیم تا با آموزش مهارت های گوناگون در سطوح حرفه ای، علاقه مندان و دانشجویان عزیز را برای رسیدن به اهداف خود یاری دهیم.

ویژگی های دپارتمان عکاسی و سینما :

• بهره مندی از کاملترین سرفصل های دانشگاهی
  • بهرمندی از اساتید و مدرسین دانشکده های برتر عکاسی و سینما
  • اعطای گواهینامه پایان دوره مورد تائید وزارت علوم و تحقیقات و فناوری
  • قابلیت ترجمه گواهینامه پایان دوره برای متقاضیان مهاجرت
  • امکان معادل سازی و پذیرش دروس گذرانده شده برای دانش پذیران میهمان و انصرافی از سایر موسسات
  • امکان برگزاری کلاس در روزهای آخر هفته و ساعات غیر اداری
  • امکان شرکت در کلاسهای غیر حضوری (آنلاین) موسسه (برای اولین بار در ایران)
  • امکان بهره مندی از بسته های آموزش تصویری موسسه (برای اولین بار در ایران)

در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر شما عزیزان می توانید با شماره های ذکر شده در بخش تماس با ما ارتباط برقرار کنید و در صورت نیاز، از مشاوره های کارشناسان مجرب بهره مند شوید.