کارگاه آموزش رنگ و رزین اپوکسی فلوید آرت

با توجه به پیشرفت و گرایش روزافزون جامعه به هنر های دکوراتیو و طراحی و چیدمان های داخلی  ، امروزه توجه طراحان بسیار بیشتر از گذشته به هنر تلفیق رنگ و رزین اپوکسی جلب شده است که میتواند زمینه ساز یک مهارت درآمد زا و بدون نیاز به سرمایه گذاری باشد.
دوره تلفیق رنگ و رزین اپوکسی ( فلوید آرت ) کارگاهی یک روزه  ( ۱۰ ساعت) می باشد، که در این کارگاه آموزش انواع ترکیب بندی های رنگ و رزین اپوکسی در تکنیک هایی از قبیل آبستره سلولی، موج و صخره، ابروباد، ژئود ارائه می گردد.

هنر فلوید آرت در واقع به معنای خلق شاهکارهای آبستره (انتزاعی) که با رها کردن رنگها در روی یک سطح اتفاق می افتد.

در واقع فلویدآرت قابل استفاده بر روی تمامی سطوح  از قبیل: میز، کانتر آشپزخانه ، ظروف ، بوم نقاشی و متریال هایی مانند چوب ، فلز ، سنگ و پارچه می باشد.

در این هنر، از رنگهای آکریلیک مایع برای خلق نقاشی های منحصربه فرد استفاده میشود. به دلیل روشهای مختلف ترکیب رنگهای آکریلیک با یکدیگر، راهکارهای خلاقانه بیشماری نیز برای نقاشی به این روش وجود دارد.

شروع کار در این هنر چندان سخت نیست و این، فلوید آرت را به هنری فوق العاده جذاب برای هر سطح مهارتی تبدیل کرده است. همچنین تکنیک مورد استفاده، بسته به علاقه هر فرد میتواند بسیار ساده و یا پیچیده باشد.

هنر آموزان این مهارت ، توانایی این را خواهند داشت که با استفاده از کمترین فضای کارگاهی ( حتی در منزل) و با حداقل سرمایه و نیاز به کمترین ابزار و با بیشترین سود، آثاری متنوع را خلق کنند.

ویژگی های فلوید آرت

• به سادگی بر روی انواع سطوح قابل اجرا هست
  • ترکیبات متنوعی می تواند داشته باشد
  • سازه های دکوراتیو را میتوان ساخت مثل زیرلیوانی ، سینی  و …
  • ضد آب و رطوبت
  • ضد خش
  • آنتی باکتریال

مخاطبین دوره فلویدآرت

• علاقه مندان به کارهای هنری
  • علاقه مندان به فعالیت های اقتصادی زود بازده بدون نیاز به فضای کارگاهی
  • کسانی که علاقه مند به کار در منزل هستند.
  • کسانی که قصد مهاجرت از طریق ویزای کار دارند.

تمامی هنردوستان و علاقه مندان ،خانم ها و آقایان بدون نیاز به داشتن زمینه شغلی، هنری، صنعتی و تحصیلاتی می توانند در این دوره شرکت نمایند.

شرکت کنندگان این کارگاه توانایی راه اندازی کارگاه خانگی خود را با حداقل سرمایه کسب نموده و می توانند محصولات خود را برای اولین بار در ایران تولید و توسط تیم بازاریابی و فروش موسسه به بازار عرضه نماید.

در طول دوره آموزشی کلیه ابزار ها ،مواد و متریال و همچنین پذیرایی ناهار به عهده مجموعه آموزش عالی آرمان می باشد.

خاطرنشان می شود موسسه آموزش عالی آرمان جهت یاری رساندن به آن دسته از عزیزانی که تمایل به شرکت در دوره فلویدآرت را داشته ولی به علت محدودیت زمانی و یا بعد مسافت امکان حضور را ندارند برای اولین بار در ایران اقدام به تولید بسته آموزش تصویری دوره فلوید آرت با استفاده از اساتید بنام و انحصاری خود نموده است. در صورت تمایل به خرید بسته آموزش تصویری فلوید آرت اینجا کلیک کنید.

خاطرنشان می شود در انتهای دوره مدرک مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری با امکان تایید و ترجمه قوه قضائیه و وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ویژه متقاضیان مهاجرت اعطا می گردد.

خیر نیازی به هیچ پیش زمینه هنری ندارید و فقط خلاقیت لازمه و علاقه شما.

روی تمام سطوح چوبی، فلزی، پارچه ای و سنگی و ….

بله، در پایان دوره مدرک مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با قابلیت ترجمه ویزه مهاجرت اعطا می گردد.

کلاس معماری

دوره جامع معماری داخلی و دکوراسیون​