کارگاه آموزش رنگ و رزین اپوکسی فلوید آرت

با توجه به پیشرفت و تنوع روزافزون جامعه به هنر های دکوراتیو و طراحی و چیدمان های داخلی  ، امروزه توجه طراحان بسیار بیشتر از گذشته به هنر تلفیق رنگ و رزین اپوکسی جلب شده است. از این رو موسسه آموزش عالی آرمان با برگزاری ورکشاپ یک روزه به صورت حرفه ای ، نقش بسیار موثری در گسترش این هنر معاصر و نوین خواهد داشت.

• مدت دوره : ۱۰ ساعت
  • نحوه برگزاری دوره : حضوری
  • شهریه دوره : ۶۰۰٫۰۰۰ تومان

گواهینامه وزارت علوم،تحقیقات و فناوری

هنر فلوید آرت در واقع به معنای خلق شاهکارهای آبستره (انتزاعی) که با رها کردن رنگها در روی یک سطح اتفاق می افتد.

در واقع فلویدآرت قابل استفاده بر روی تمامی سطوح  از قبیل: میز، کانتر آشپزخانه ، ظروف ، بوم نقاشی و متریال هایی مانند چوب ، فلز ، سنگ و پارچه می باشد.

در این هنر، از رنگهای آکریلیک مایع برای خلق نقاشی های منحصربه فرد استفاده میشود. به دلیل روشهای مختلف ترکیب رنگهای آکریلیک با یکدیگر، راهکارهای خلاقانه بیشماری نیز برای نقاشی به این روش وجوددارد.

شروع کار در این هنر چندان سخت نیست و این، فلوید آرت را به هنری فوق العاده و جذاب برای هر سطح مهارتی تبدیل کرده است. همچنین تکنیک مورد استفاده، بسته به علاقه هر فرد میتواند بسیار ساده و یا پیچیده باشد.

هنر آموزان این مهارت ، توانایی این را خواهند داشت که با استفاده از کمترین فضای کارگاهی ( حتی در منزل) و با حداقل سرمایه و نیاز به کمترین ابزار و با بیشترین سود، آثاری متنوع را خلق کنند.

دوره های پیشنهادی​

دوره جامع معماری داخلی و دکوراسیون​