کارگاه سازه های چوب و رزین - وودگلس و دایموندگلس

امروزه، افراد به زندگی لوکس و مدرن تمایل زیادی دارند. کاربرد وودگلس در زمینه های مختلف باعث تولید محصولات لوکس، با کیفیت و دوام بسیار بالا می شود به همین سبب بازار جدیدی را در دنیا بوجود آورده است. بسیاری از جوانان با یاد گیری این حرفه و کسب مهارت در این زمینه توانسته اند صاحب شغل شده و کسب درآمد کنند.

دوره وودگلس و دایموند گلس مجموعه آرمان، کارگاهی دو روزه (۲۰ ساعت) می باشد  که در این کارگاه، آموزش تلفیق چوب و مواد رزین اپوکسی به همراه آموزش انواع قالب گیری ها برای ساخت انواع میز،کانتر آشپزخانه ،میزهای جلو مبلی در آن ارائه خواهد شد.

همچنین در مبحث دایموندگلس آموزش کامل ساخت انواع زیورآلات رزینی با تلفیق چوب و سایر متریال های تزیینی همچون قالب بندی های برنجی و سیلیکونی به صورت کامل آموزش داده خواهد شد.

کارگاه مذکور در روزهای آخر هفته (پنج شنبه و جمعه) برگزار می شود .

• مدت دوره : ۲۰ ساعت
  • نحوه برگزاری دوره : حضوری
  • شهریه دوره : ۱٫۰۰۰٫۰۰۰
مدرک کارگاه سازه های چوب و رزین

گواهینامه وزارت علوم،تحقیقات و فناوری

با توجه به تنوع بالا در حوزه متریال های دکوراسیون داخلی قصد داریم شما را با متریالی جدید در این حوزه با نام رزین اپوکسی آشنا کنیم که این ماده جدید به دلیل ماهیت ساختاری خاص خود این فرصت را برای افراد فراهم کرده تا بتوانند از این متریال جدید در ساخت انواع میز ها و کانتر ها با نام تجاری وودگلس و ساخت انواع زیور آلات و قطعات تزیینی با نام دایموندگلس استفاده نمایند و شغلی پردرآمد بدون نیاز به سرمایه اولیه بالا احراز کند. در سالهای اخیر ماده ی جدیدی به نام رزین اپوکسی تولید شده است که توانایی مخلوط شدن و تلفیق با هر شیء یا عنصری را دارد.

رزین اپوکسی در رشته های هنری مختلف کاربردهای فراوانی دارد و با تلفیق رزین اپوکسی با عناصر مختلف، آثار هنری ارزشمندی می توان خلق نمود.

یکی از بهترین محصولاتی که از رزین اپوکسی می توان  تولید نمود ساخت سازه های چوب و رزین می باشد که به آن وودگلس و دایموندگلس اطلاق می گردد .

وودگلس از دو کلمه “وود” به معنی چوب و “گلس” به معنی شیشه به تلفیق چوب و رزین اپوکسی با شفافیت بالا شبیه شیشه اطلاق می گردد همچنین دایموند گلس به معنی تولیدات زیورآلات رزینی می باشد.

از تلفیق اپوکسی با چوب روشی ابداع شده است که به آن وودگلس گفته می شود که روشی کاملا خلاقانه و هنری است و از آن در ساخت بسیاری از کالاها و اجناس بسیار لوکس و مدرن استفاده می شود. با وودگلس انواع میز، صندلی، لوازم تزیینی، بدلیجات بسیار زیبا و بسیاری از وسایل دیگر را با طراحی های مختلف می توان ساخت.

رزین اپوکسی دارای ویژگی های ذیل می باشد :

• مقاومت در برابر گرما
  • عدم جذب جرم و هر گونه آلودگی
  • قابل شستشو
  • مقاومت در برابر مواد شیمیایی
  • قابلیت مخلوط شدن با رنگ و …

مخاطبین دوره وودگلس و دایموند گلس:

• کسانی که نیاز به حرفه و مهارتی بدون نیاز به سرمایه زیاد دارند.
  • علاقه مندان به ساخت سازه های مبلمانی
  • کسانی که در صنعت چوب و ساخت میز و کابینت تجربه دارند
  • کسانی که به دنبال شغلی درآمد زا در منزل هستند.
  • کسانی که قصد مهاجرت از طریق ویزای کار دارند.

شرکت کنندگان در دوره وودگلس و دایموند گلس توانایی احراز شغل در یک فضای خانگی را خواهند داشت و همچنین با توجه به تنوع گستره فعالیت در حوزه رزین و اپوکسی هیچگونه محدودیت سنی در فراگیری اینگونه مهارت ها وجود نخواهد داشت و بانوان و آقایان بدون نیاز به هیچگونه پیش زمینه علمی یا فنی و بدون نیاز به مدارک دانشگاهی میتوانند در این حوزه بصورت کاملا تخصصی آموزش ببینند.

شرکت کنندگان این کارگاه توانایی راه اندازی کارگاه خانگی با حداقل سرمایه را کسب نموده و می توانند محصولات خود را برای اولین بار در ایران تولید و توسط تیم بازاریابی و فروش موسسه به بازار عرضه نماید.

در طول دوره آموزشی کلیه ابزار ها ،مواد و متریال و همچنین پذیرایی ناهار به عهده مجموعه آموزش عالی آرمان می باشد.

لازم به ذکر است موسسه آموزش عالی آرمان جهت یاری رساندن به آن دسته از عزیزانی که تمایل به شرکت در دوره وودگلس را داشته ولی به علت محدودیت زمانی و یا بعد مسافت امکان حضور را ندارند برای اولین بار در ایران اقدام به تولید بسته آموزش تصویری دوره وودگلس با استفاده از اساتید بنام و انحصاری خود نموده است. در صورت تمایل به خرید بسته آموزش تصویری وودگلس  اینجا کلیک کنید.

خاطرنشان می شود در انتهای دوره مدرک مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری با امکان تایید و ترجمه قوه قضائیه و وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ویژه متقاضیان مهاجرت اعطا می گردد.

ثبت نام در دوره

دوره های پیشنهادی​