کارگاه کفپوش سه بعدی و سقف کشسان

کارگاه دو روزه کفپوش و سقف کشسان مجموعه آرمان به مدت دو روز (۲۰ ساعت ) می باشد که در این کارگاه آموزش نصب و اجرای انواع کفپوش های اپوکسی (ساده ، استیکر ، اکلیل ، ابرو باد و سه بعدی ) و همچنین نصب سقفهای کشسان که نوعی سقف کاذب دکوراتیو که مناسب برای کلیه فضاهای مسکونی و غیر مسکونی می باشد آموزش داده می شود.

خاطرنشان می شود در این دوره دو روزه نصب پوستر های دیواری سه بعدی به عنوان هدیه  به صورت رایگان آموزش داده خواهد شد.

کف پوشهای سه بعدی ، سقفهای کشسان و همچنین پوسترهای سه بعدی دیواری ،امروزه به عنوان یک محصول منحصر به فرد ، کاربرد وسیعی در صنعت ساختمان پیدا نموده که امکان عملی ساختن تمامی تخیلات و ایده های طراحان را به صورت نامحدود فراهم می سازد.

پیشرفت تکنولوژی در صنعت ساختمان باعث جایگزینی مصالح نوین با مصالح سنتی شده است.
از جمله این موارد می توان به کفپوشهای سه بعدی اپوکسی، سقف های کشسان و پوسترهای سه بعدی دیواری اشاره کرد که همگی جایگاه ویژه ای در تغییر دکوراسیون داخلی یک فضا دارد .
بی شک استفاده از این متریال ها در صنعت ساختمان به صورت فراگیر در اروپا و ایران در حال توسعه می باشد و مخاطبان زیادی را به خود جلب نموده است.
از این رو دپارتمان معماری داخلی موسسه آموزش عالی آرمان بعنوان مجموعه پیشرو در حوزه آموزش های صنعت ساختمان اقدام به برگزاری کارگاه مذکور طی دو روز نموده است .
دوره کفپوش سه بعدی و سقف کشسان که در دپارتمان معماری داخلی موسسه برگزار می شود شامل آموزش سه مهارت پرکاربرد ذیل می باشد :
نصب کفپوش های سه بعدی  /  نصب پوستر سه بعدی دیوار  /  نصب سقفهای کشسانی

ویژگی های کفپوش های سه بعدی :

• از استحکام مکانیکی عالی برخوردار است .
  • چسبندگی بسیار زیاد به سطوح زیرکار را دارا میباشد.
  • قابل اجراء بر روی سطوح زیر کار مرطوب مانند بتن میباشد.
  • از تنفس بتن جلوگیری نمیکند.
  • دارای گیرایی سریع و آسان میباشد.
  • از بتن مسلح در برابر خوردگی محافظت می نماید.
  • در برابر مواد نفوذ ناپذیر میباشد.
  • مقاومت شیمیایی بالا
  • مقاومت سایشی و مکانیکی بالا
  • اجرای سریع و در محل
  • کفپوش اپوکسی علاوه بر جنبه تزئینی بسیار زیبا و جنبه بهداشتی هم دارد.
  • قابلیت چسبندگی بر روی سطوحی مانند فلز و بتن را داراست و دارای مقاومت بسیار خوب و منحصر به فرد در برابر خوردگی ، مواد شیمیایی ، اسیدها ، قلیاها ، گازوئیل ، آب و روغن است.

ویژگی سقف کشسان :

• ایجاد آرامش و نشاط در محیط
  • طراحی زیبا و دلخواه
  • مقاوم در برابر رطوبت و گرما
  • قابلیت باز و بسته کردن به دفعات
  • ظرفیت بالا در فشار و بار عمودی تا ۲۰۰ کیلوگرم
  • آنتی باکتریال و آنتی استاتیک
  • بدون نیاز به تخریب و صرف مدت زمان طولانی برای نصب
  • وزن سبک و کاملا بی خطر

ویژگی پوستر سه بعدی:

• پوستر دیواری به صورت پازل است. قطعه قطعه کنار هم قرار میگیرد و تصویری کامل را خلق می کند.
  • جنس پوستر دیواری نازک تر است اما مقاومت بالاتری دارد.
  • هزینه پوستر دیواری نسبت به کاغذ دیواری کمتر است.
  • نصب پوستر سه بعدی آسان تر اما دقیق تر است چون که قطعه ها باید کنار هم قرار بگیرند.
  • پوستر دیواری را برای انواع سطوح به جز کاشی و سنگ میشود استفاده کرد و چاپ و رنگ بندی فوق العاده ای که نسبت به کاغذ دیواری دارد فضای خانه و یا اتاق شما را بزرگ تر نشان می دهد. حتی در پوستر های دیواری چون از یک تصویر کامل استفاده شده می توان از آن بر روی یک دیوار با ابعاد بزرگ تر استفاده کرد تا دیوار برای پوستر حکم یک قاب را ایفا کند. و نمایی متفاوت و جالب توجه داشته باشید.

در طول دوره دو روزه کلیه ابزار ها ، مواد و متریال مصرفی و پذیرایی ناهار بر عهده موسسه آموزش عالی آرمان می باشد.

لازم به ذکر است موسسه آموزش عالی آرمان جهت یاری رساندن به آن دسته از عزیزانی که تمایل به شرکت در دوره کفپوشهای سه بعدی اپوکسی را داشته ولی به علت محدودیت زمانی و یا بعد مسافت امکان حضور را ندارند برای اولین بار در ایران اقدام به تولید بسته آموزش تصویری دوره کفپوشهای سه بعدی اپوکسی با استفاده از اساتید بنام و انحصاری خود نموده است. در صورت تمایل به خرید بسته آموزش تصویری دکفپوشهای سه بعدی اپوکسی اینجا کلیک کنید.

خاطرنشان می شود در انتهای دوره مدرک مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری با امکان تایید و ترجمه قوه قضائیه و وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ویژه متقاضیان مهاجرت اعطا می گردد.

آموزش نصب کفپوش های اپوکسی ساده ، استیکر دار، ابر و باد و سه بعدی و نصب سقف کشسان به همراه نورپردازی سقف و نصب پوستر دیواری سه بعدی

بله ۱۰۰ درصد و آموزش با کیفیت بسیار بالا ارائه خواهد شد اما به هر دلیلی اگر نیاز به تکرار دوره داشتید می توانید به صورت کاملا رایگان مجددا دوره رو تکرار کنید.

بله حتما . به دلیل این که این پکیج و فعالیت در این زمینه ها سنگین و سخت نیست و فقط مختص به آقایان نمیباشد.

بله، در پایان دوره مدرک مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با قابلیت ترجمه ویزه مهاجرت اعطا می گردد.

دکوراستون

کارگاه ساخت سنگهای مصنوعی–دکوراستون