آموزش عکاسی دیجیتال از مبتدی تا حرفه ای

آموزش عکاسی دیجیتال از مبتدی تا حرفه ای

آموزش عکاسی دیجیتال

 

آموزش عکاسی دیجیتال به شما کمک می کند تا بر روی دوربین های دیجیتالی و ثبت لحظه های خارق العاده توسط این دوربین ها مسلط تر شوید. اما دوربین دیجیتالی چیست و چگونه می توانیم به کمک آن عکس هایی دیجیتالی ثبت کنیم؟ آیا برای کار با این دوربین ها، گذراندن دوره عکاسی حرفه ای ضرورت دارد؟

در یک دوره استاندارد کار با دوربین های عکاسی، چه آموزش هایی می بینیم؟ حالت های مختلف دوربین های دیجیتالی را می شناسید؟ اگر سوالاتی از این قبیل، سوالات شما نیز هستند تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

دوره عکاسی

عکاسی دیجیتال چیست؟

همان‌ طور که می دانید در دنیای امروزی، تکنولوژی در همه حوزه های حرف اول را می زند و تقریبا هیچ صنعتی وجود ندارد که تکنولوژی موفق نشده باشد به آن ورود کند. عکاسی نیز یکی از همان هنرهایی است که دنیای تکنولوژیک امروزی، بیش از پیش در آن در حال گسترش است. حال ممکن است بخواهید بدانید که عکاسی دیجیتالی دقیقا به چه معنا است؟ و در یک دوره آموزش عکاسی دیجیتال قرار است چه چیزهایی را آموزش ببینید؟

عکاسی دیجیتال به رشته ای گفته می شود که در طی آن از فرایندی دیجیتالی برای ثبت یک عکس استفاده می شود. به بیانی ساده تر می توان گفت حسگرهای نوری دیجیتالی در دوربین های عکاسی وجود دارد که تصاویری که توسط لنز بر روی آن‌ها فوکوس شده است را ثبت می کنند. در این صورت تصویر به صورت دیجیتالی ثبت می شود که پس از آن می توانید با نمایشگرهای الکترونیکی آن ها را به نمایش درآورده و یا چاپ کنید.

چگونه با دوربین‌های دیجیتالی عکس‌های بهتری بگیریم؟

اگر به دنبال آموزش‌های عکاسی دیجیتال هستید، حتما تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. یک کلاس عکاسی دیجیتال کمک می ‌کند تا به صورت حرفه ‌ای ‌تری این هنر را ادامه دهید. یکی از مهم‌ ترین فاکتورهای لازم برای عکاسی دیجیتال، نور است. همان‌ طور که نمی توانید از نقاشان رنگ را بگیرید، نور نیز برای عکاسان دیجیتالی قابل حذف شدن نیست!

نور توسط حسگرهایی در دوربین های عکاسی دیجیتال دریافت می شود و به رقم های دیجیتال و یا همان صفر و یک تبدیل می شود. اصول پایه برای عکاسی دیجیتالی، همان اصولی است که هر عکاسی باید بداند؛ اما برای حرفه ای تر شدن در این زمینه باید نکات بیشتری را راجع به این رشته در کلاس عکاسی دیجیتال آموزش ببینید.

اموزش عکاسی حرفه ای

آموزش عکاسی دیجیتال؛ از مبتدی تا حرفه ای

همان طور که کمی پیش هم گفتیم، اصول پایه در عکاسی دیجیتال چیزی فراتر از آموزش هایی نیست که در کلاس های عکاسی می بینید. به عبارتی اگر آموزش عکاسی مبتدی دیده باشید، می توانید لحظه های منحصر به فرد را با دوربین خود ثبت کنید. گذراندن دوره آموزشی عکاسی حرفه ای نیز به شما کمک خواهد کرد تا سریع تر به یک عکاس حرفه ای تبدیل شوید.

اما با گذراندن دوره های آموزش عکاسی دیجیتال، قطعا می توانید عکس های دیجیتالی بهتری را ثبت کنید. بنابراین اگر به حرفه ای تر شدن در کار خود فکر می کنید، به شما توصیه می کنیم حتما آموزش های لازم به رشته ای که مشغول به آن هستید را ببینید. تفاوتی نمی کند که یک عکاس حرفه ای هستید و یا تازه شروع به کار کرده اید؛ در هر صورت دیدن آموزش های لازم و کسب تجربه های بیشتر، از شما فردی حرفه ای تر و خلاق تر خواهد ساخت.

در یک کلاس عکاسی دیجیتال این موارد را آموزش خواهید دید

ممکن است بخواهید بدانید که در یک دوره استاندارد آموزشی عکاسی دیجیتال قرار است چه موضوعاتی را آموزش ببینید؟ قبل از هر چیزی بهتر است بدانید که آموزش کار با دوربین های عکاسی، به شما اثبات خواهد کرد که برای کار کردن با دوربین های مختلف از جمله دوربین های دیجیتالی باید با تکنیک های هنر عکاسی آشنا باشید و بر روی قسمت های مختلف دوربینتان تسلط کامل داشته باشید.

اگر می خواهید با جدیدترین متدهای روز عکاسی مانند عکاسی پرتره و یا عکاسی پرتره در فضای باز آشنا شوید، شرکت در دوره های آموزشی یک ضرورت است؛ چراکه شما را با جدیدترین تکنیک هایی که از آن ها برای ثبت لحظات استفاده می شود، آشنا می کنند. در ادامه با ما همراه باشید تا ببینیم در یک دوره آموزش عکاسی دیجیتال قرار است چه موضوعاتی را آموزش ببینید.

درک نور؛ اولین قدم آموزش عکاسی دیجیتال

اگر از شما بپرسند مهم ترین فاکتور برای عکاسی دیجیتال چیست بی شک باید پاسختان به این سوال “نور” باشد. همان طور که گفتیم اساس کار این دوربین ها به این صورت است که حسگرهای دیجیتالی دوربین، تصاویر را دریافت کرده و ثبت می کنند. بنابراین دقت به درجه روشنایی اولین گامی است که باید بردارید؛ چراکه اگر نور نباشد در واقع عکسی در کار نخواهد بود!

نور کم نیز به شدت بر کیفیت کار خروجی عکاس تاثیرگذار است. در این دوره ها آموزش خواهید دید که اکسپوژر مقدار شدت نور است و شدت نور ترکیبی از مقدار نور، عدد دیافگرام و سرعت شاتر است.

مطلب پیشنهادی: آموزش حرفه ای عکاسی – تنظیم نور و کادربندی

رعایت تعادل رنگ در دوربین،یکی از نکات آموزشی کلاس عکاسی دیجیتال

یکی دیگر از عواملی که در دوره های آموزش عکاسی دیجیتال بررسی می شود، توجه به رعایت تعادل رنگ سفید است. این موضوع را به خاطر داشته باشید که دوربین عکاسی همانند چشم ما عمل نمی کند؛ همان اندازه که چشم انسان رنگ سفید را به خوبی درک می کند، دوربین های عکاسی در درک این رنگ مشکل ساز هستند! و البته میزان آن به توانایی دوربینی که خریداری می کنید نیز بستگی دارد.

از همین رو یکی از مهم ترین نکاتی که در کلاس آموزش عکاسی مورد بررسی قرار می گیرد، رعایت تعادل رنگ سفید در دوربین عکاسی و یا همان White Balance است. یکی دیگر از موضوعات مهمی که برای تسلط به آن نیاز به آموزش خواهید داشت، استفاده به موقع از فلش دوربین و رعایت ISO است.

آشنایی با اعداد و ارقام بر روی لنز

یکی از مهم ترین نکات برای حرفه ای تر شدن در هنر عکاسی، تسلط کامل بر روی دوربین و درک اعداد و ارقامی است که بر روی لنز آن ها ثبت شده است. فرقی نمی کند که یک عکاس دیجیتالی باشید و یا عکاس مبتدی؛ در هر صورت باید با تمام جزئیات دوربینتان آشنا باشید.

در کلاس‌های آموزش عکاسی دیجیتال نیز آموزش خواهید دید که اعداد و ارقامی که بر روی لنز ثبت شده اند، نشانگر فاصله کانونی لنز و اندازه باز و بسته شدن اپرچر و یا دیافگرام هستند. همچنین عدد نشان دهنده قطر لنز دوربین نیز در کنار این اعداد به چشم می خورد. لازم است بدانید که اعداد 1:2 و 1:1 به ترتیب به تله فوتو بودن و یا ماکرو بودن لنز دوربین های دیجیتالی اشاره دارند.

آموزش عکاسی دیجیتال حرفه ای

دوره عکاسی

دوربین های دیجیتالی دارای چه حالت هایی هستند؟

موارد ذکر شده در قسمت قبل تقریبا جزو مراحل آشنایی با دوربین های دیجتالی و نحوه کار با آن ها به شمار می روند. اما قرار نیست در یک دوره آموزش عکاسی دیجیتال تنها کار با دوربین دیجیتال و یا فشردن شاتر را یاد بگیرید! برای تبدیل شدن به یک عکاس حرفه ای، باید با حالت های مختلف دوربین های دیجیتالی نیز آشنا باشید.

لازم به ذکر است که دوربین های دیجیتالی در حالت اتوماتیک تنظیم می شوند تا تصاویر زیباتری را خلق کنند. اما در حالت کلی، این دوربین ها حالت های مختلفی دارند که در ادامه بیشتر با آن ها آشنا می شویم.

حالت پرتره

اگر قصد دارید تا تنها از یک سوژه مشخص عکس بگیرید، این حالت به شما کمک خواهد کرد تا عکسی فوق العاده از سوژه خود ثبت کنید. حالت پرتره به شما امکان ایجاد پس زمینه هایی زیبا و جذاب را خواهد داد که عکس شما را زیباتر می کند. اگر در زمینه عکاسی پرتره با موبایل حرفه ای هستید، این حالت از دوربین های دیجیتال نتیجه مطلوبی برای شما به دنبال خواهند داشت.

مطلب پیشنهادی: آموزش حرفه ای عکاسی پرتره – تنظیم نور و کادربندی

حالت فوکوس بر روی اشیا

یکی دیگر از حالت های دوربین های دیجیتالی که در کلاس آموزش عکاسی دیجیتال فرا می گیرید، حالت زوم بر روی اشیا است. این حالت غالبا برای عکاسی طبیعت و ثبت عکس از سوژه هایی چون گل و گیاهان و یا حتی حشرات مورد استفاده قرار می گیرد. اگر آموزش های لازم را دیده باشید، می توانید به سادگی با دوربین خود، سوژه های معرکه ای با این حالت ثبت کنید.

حالت منظره

در این حالت، زوم دوربین بر روی سوژه گسترش بیشتری پیدا می کند و شما می توانید حتی نقاط مبهم را در تصویر ببینید. اگر به دنبال بهترین حالت برای عکاسی طبیعت با دوربین های دیجیتال هستید، حالت منظره بهترین حالت ممکن برای این کار به شمار می رود.

حالت پویا برای عکاسی سوژه ها در حال حرکت

یکی دیگر از حالت های دوربین های دیجیتالی که مختص عکاسی از اشیا و یا جانداران در حال حرکت است، حالت پویا و یا ورزشی است که در آموزش عکاسی به آن پرداخته می شود. اگر اصول اولیه آموزش عکاسی دیجیتالی را به خوبی فرا بگیرید، می توانید بهترین لحظه های حیات وحش و یا مسابقات ورزشی را به کمک این حالت دوربین های دیجیتال به خوبی شکار کنید.

حالت شب

اگر قصد عکاسی در فضاهای تاریک و یا نیمه تاریک با دوربین دیجیتالی داشته باشید، برای گرفتن بهترین نتیجه باید از وضعیت شب این دوربین ها استفاده کنید. البته این نکته را فراموش نکنید که برای گرفتن نتیجه های مطلوب در شرایط خاص و با نور خیلی کم، ممکن است مجبور باشید از برخی تجهیزات عکاسی نیز استفاده کنید.

 

به این محصول امتیاز دهید

اشتراک گذاری این مطلب :

مطالب مرتبط

نظرات

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 دیدگاه ثبت شده است.
    • سلام روز بخیر خانم صارمی هزینه دوره جامع عکاسی ۲٫۵۵۰٫۰۰۰ تومان می باشد برای اطلاع از زمان برگذاری دوره، مدت دوره ، پیش نیاز ها و سرفصل ها به صفحه دوره جامع عکاسی مراجعه کنید

    • حساسیت دوربین برای عکاسی پرتره باید در پایین‌ترین مقدار خود باشد. در اغلب دوربین‌ها این حساسیت برابر ISO 100 است. اما در برخی از دوربین‌ها، حساسیت‌های کمتر تا ISO 64 یا حتی 50 هم در دسترس است. اگر دوربین شما هم همین‌گونه است، آن را انتخاب کنید. یک نکته مهم این است که خیلی از کاربران با تصور اینکه دوربینشان در نور کم و حساسیت بالا، نویز کمی تولید می‌کند، از حساسیت‌های بالاتر هم استفاده می‌کنند.