آغاز ثبت نام کد جدید دوره طراحی لباس

اخبار هنر و رسانه

آغاز ثبت نام کد جدید دوره طراحی لباس در دپارتمان هنر و رسانه موسسه آموزش عالی آرمان:

آغاز ثبت نام کد جدید دوره طراحی لباس در موسسه آموزش عالی آرمان ، به گزارش دپارتمان هنر و رسانه  ، دوره جامع طراحی پارچه و لباس  این موسسه ویژه ترم بهار 1401  به شرح ذیل برگزار می شود .

کد  در حال ثبت نام دوره جامع طراحی لباس و پارچه

کد 1⇐       دوشنبه و چهارشنبه ها ساعت 9 الی 13       اساتید هیئت علمی       شروع دوره 02 خرداد

طراحی مد و لباس یکی از شغلهای پر طرفدار در کشور هست . که موقعیت شغلی بسیار مناسبی برای افرادی که خواهان آموزش در این رشته هستند ایجاد میکند.

با شرکت در دوره جامع طراحی لباس و دریافت گواهینامه ای معتبر می توانید.به صورت حرفه ای وارد بازار کار این رشته شده و از هنر و مهارت خود درامد کسب کنید. آموزش طراحی لباس یکی از پر طرفدارترین دوره های آموزشی است.که در موسسه آموزش عالی آرمان برگزار می شود.در این دوره آموزشی شما با تمامی سرفصل های مهم این رشته آشنا شده و در مهارت های مورد نیاز این حرفه کاملا مسلط خواهید شد.

لازم به ذکر است در انتهای دوره مذکور گواهینامه مورد تائید از وزارت علوم تحقیقات و فناوری با قابلیت ترجمه و تائید قوه قضاییه و وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ویژه متقاضیان مهاجرت اعطا می شود.

علاقمندان میتوانند جهت شرکت در این دوره نسبت به تکمیل فرم ذیل اقدام نمایند.

این فیلد برای هدف اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .