دوره راهنمای تشخیص و آماری اختلالات روانی

عموما شرح دقیق فرآیند‌های زمینه‌ای آسیب‌شناختی اکثر اختلالات‌ روانی امکان‌پذیر نیست. روش‌های جدید بهترین توصیف‌ها در زمان حال هستند. در روش راهنمای تشخیص و آماری اختلالات روانی DSM5 ارائه یک راهنمای کاربردی، مفید و انعطاف‌پذیر در طبقه‌بندی اطلاعات است که به تشخیص دقیق و درمان اختلالات‌ روانی کمک خواهد کرد. این مبحث یک منبع معتبر برای دانشجویان، روانشناسان و پژوهشگران است.

در دوره راهنمای تشخیص و آماری اختلالات روانی DSM5 به شما آموزش می‌دهیم که چگونه در تشخیص و درمان در سریع‌ترین زمان به جواب مناسب خود برسید. این دوره به صورت حضوری و غیر حضوری برگزار می‌شود. گواهینامه راهنمای تشخیص و آماری اختلالات روانی DSM5 اعتبار بین‌المللی دارد و زیر نظر وزارت علوم خواهد بود. این دوره برای روانشناسان و متخصصین حوزه مشاوره و روان‌درمانی تهیه شده‌است که امیدواریم با گذراندن این دوره پیشرفت قابل توجهی در علم و کار خود شاهد باشید.

در طول تاریخ به دلیل حجم بالای اختلالات روانی، اهمیت تشخیص و نحوه درمان آن‌ها بسیار اهمیت دارد؛ چراکه علائم و نشانه برخی اختلالات بسیار به یکدیگر شباهت دارند و با وجود این مسئله شناسایی اختلالات کار ساده‌ای نخواهد بود.

برای تسهیل کار در این حوزه، انجمن روان‌پزشکی آمریکا کتاب راهنمای تشخیص و آماری اختلالات روانی DSM5 را به چاپ رساند. در این دوره برای پیشرفت شما به‌عنوان دانشجویان، فارغ‌التحصیلان یا افراد فعال در این حوزه به تمامی این مباحث به صورت تخصصی می‌پردازیم.

ممکن است برخی روانشناسان و درمانگران به دلیل حجم بالای اختلالات روانی در تشخیص قطعی و درست اختلالات به مشکل برخورده‌ باشند. در این شرایط چند راهکار بیشتر نخواهند داشت؛ رجوع به کتب درسی و مقالات یا مشورت با دیگر مشاوران! در دوره راهنمای تشخیص و آماری اختلالات روانی DSM5 به شما کمک خواهیم کرد که با طبقه‌بندی درست و هرچه سریع‌تر به درمان بیماران خود بپردازید.

برای بسیاری از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تشخیص اختلالات روانی یکی از سخت‌ترین کار‌های ممکن است. اتفاق عالی که در این دوره ۴۸ ساعته، راهنمای تشخیص و آماری اختلالات روانی DSM5 است و ما موضوعات را به صورت کامل و با جزئیات بررسی می‌کنیم.

مدرک راهنمای تشخیص و آماری اختلالات روانی DSM5 زیر نظر وزارت علوم صادر می‌شود و دارای اعتبار بین‌المللی است. در این شرایط شما پس طی دوره و اخذ کد مخصوص این امکان را دارید که در هر نقطه‌ای از جهان از گواهینامه راهنمای تشخیص و آماری اختلالات روانی DSM5 استفاده کنید. برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلانی که قصد مهاجرت دارند باید متذکر شویم گواهینامه راهنمای تشخیص و آماری اختلالات روانی DSM5 قابل ترجمه است و یک مزیت در کارنامه تحصیلی شما محسوب خواهد شد.

این دوره توسط بهترین اساتید هیئت علمی روانشناسی کشور تدریس می‌شود و به شما این فرصت داده می‌شود که در بهترین شرایط درسی به کار و علم خود ارتقا ببخشید.

بنا به دلایل مختلفی بسیاری از روانشناسان امکان شرکت در دوره‌های حضوری را ندارند؛ برای حل این مسئله دوره راهنمای تشخیص و آماری اختلالات روانی را به صورت غیر حضوری نیز ارائه داده‌ایم. دوره غیر حضوری راهنمای تشخیص و آماری اختلالات روانی DSM5 نیز مانند دوره حضوری است و دارای مدرک یکسانی خواهند بود. این کلاس‌های غیر حضوری به شما این فرصت را داده‌اند که در هر شرایطی به کسب آگاهی و علم بپردازید.

دوره راهنمای تشخیص و آماری اختلالات روانی DSM5 در شغل شما چه تاثیری دارد؟

بسیاری از افراد در تسلط بر مسائل اختلالات روانی مشکل دارند و در مصاحبه‌ها و آزمون‌های روانشناسی دچار مشکل می‌شوند. در این دوره راهنمای تشخیص و آماری اختلالات روانی DSM5 علاوه‌بر مباحث تئوری ما به نحوه برخورد با کیس و تفکیک مباحث به شما این وعده را می‌دهیم که دیگر در مباحث مشکلی را حس نخواهید کرد.

اگر به‌عنوان یک روانشناس در وضعیت بیمار خود پیشرفتی شاهد نیستید؛  به این معناست که اختلالات او را درست تشخیص نداده‌اید! در این شرایط شما احتمالا مسائل و راه‌حل‌های مربوطه را به فراموشی سپرده‌اید. در این شرایط پیشنهاد ما استفاده از دوره راهنمای تشخیص و آماری اختلالات روانی DSM5 است که در این شرایط اگر در کار خود بهترین نیز باشید، همچنان به بار علمی شما افزوده خواهد شد.

در این دوره به چه موضوعاتی می‌پردازیم؟

با بررسی تمامی اختلالات و دسته‌بندی درست آن‌ها در این دوره به شما این کمک را می‌کنیم که در تشخیص و ارائه راه‌حل‌های موجود مشکلی نداشته باشید.

استرس و تروما از جمله اختلالاتی هستند که در این دوره راهنمای تشخیص و آماری اختلالات روانی DSM5 به آن می‌پردازیم. در این دوره به شما آموزش داده می‌شود که چگونه در مقابله با این قبیل مشکلات، آن‌ها را از هم تفکیک کنید و راه ‌چاره را تشخیص دهید.

یکی از کیس‌هایی که به آن بر‌ می‌خورید، بیمارانی هستند که دچار اختلالات افسردگی و دو قطبی هستند. تشخیص این دو و تمیز آن‌ها کمی برای روانشناسان مشکل است و با کمی اشتباه در تشخیص و عدم درمان به موقع امکان خودکشی در فرد افزایش می یابد. در این دوره راهنمای تشخیص و آماری اختلالات روانی DSM5 پیشنهاد ما برای استفاده درست و به جا از دارو‌های مرتبط، جان بسیاری از انسان‌ها را نجات خواهد داد.

گروه اسکیزوفرنی بسیار گسترده است و یکی از عواملی است  که روانشناسان در تشخیص آن‌ها اشتباه می‌کنند و در ادامه درمان به بن بست می‌خورند در دوره راهنمای تشخیص و آماری اختلالات روانی DSM5 ما توجه ویژه‌ای به این مسئله و دارو‌های لازم برای درمان آن خواهیم کرد.

در این دوره فقط به بیماری و اختلالات مزمن نخواهیم پرداخت، بلکه تمامی اختلالات مانند جنسی، شخصیت شناسی، مصرف مواد و اعتیاد می‌پردازیم. با ارائه کیس‌های مربوطه به شما کمک می‌کنیم بر بیمار خود تسلط کامل پیدا کنید.

بی‌اختیاری ادرار، اضطراب و افسردگی در کودکان نقش بسزایی در بزرگسالی و رفتار آن‌ها خواهد داشت. در دوره راهنمای تشخیص و آماری اختلالات روانی DSM5 سعی می‌کنیم تمامی مسائل کودکان را باز کنیم و به درمان یکایک آن‌ها نگاهی بیندازیم. تشخیص درست و درمان به جا این مسائل آینده یک کودک را از اختلالات جدی‌تر نجات می‌دهد.

در پایان دوره مدرک مورد تایید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری با قابلیت تایید و ترجمه قوه قضاییه برای متقاضیان مهاجرت اعطا می گردد.

گذراندن این دوره برای کلیه روانشناسان و مشاوران و حتی روان پزشکان لازم و واجب می باشد

MBA

DBA