دوره جامع تدوین فیلم

دوره تدوین و ساخت تیزر تبلیغاتی

امروزه یکی از پردرآمد ترین حرفه های سراسر دنیا، مهارت میکس و مونتاژ رایانه ای یا همان تدوین فیلم و ساخت تیزر تبلیغاتی است.

بی شک در جهانی که تمام افراد محصولات و خدمات خود را به وسیله محتواهای تصویری به همگان معرفی می کنند جایگاه دوره آموزشی تدوین فیلم و ساخت تیزر تبلیغاتی در آن پر رنگ تر می باشد.

افرادی که توانایی لازم را در دوره تدوین فیلم و ساخت تیزر تبلیغاتی کسب می کنند به راحتی می توانند جذب بازار کار گسترده این حوزه بعنوان یک تدوینگر حرفه ای در شرکتهای تبلیغاتی و فیلم سازی در داخل و خارج از کشور شوند.

دوره جامع تدوین موسسه آموزش عالی آرمان در دو بخش تدوین و ساخت تیزرهای تبلیغاتی برنامه ریزی و اجرا می گردد.

سینما هنری است بی‌بدیل که تمامی هنرهای پیشین بشر را در دل خود جای‌داده است. پیدایش سینما و محبوبیت آن در میان مردم، باعث شده این هنر به یکی از فراگیرترین و قدرتمند‌ترین رسانه‌ها تبدیل شود که علاوه بر انتقال محتوا تأثیرات متفاوتی روی مخاطب خود داشته باشد.

به‌جرات می‌توان گفت سینما هنری است آمیخته با تکنیک که نقش تکنیک چنان در آن پررنگ است که عملاً بدون وجود آن سینما نمی‌توانست به رشد و شکوفایی امروز خود برسد ، یکی از این تکنیک‌ها ، هنر تدوین است.

تدوین مهم ترین مراحل تولید یک فیلم سینمایی و یا هر اثر تصویری دیگر است که پس از پایان مرحله‌ی تصویربرداری توسط تدوینگر ویرایش شده و محصول نهایی تولید می شود

از این رو دپارتمان سینما موسسه آموزش عالی آرمان اقدام به طراحی و اجرای دوره جامع تدوین و ساخت تیزرهای تبلیغاتی نموده است ، دوره ای که می توان به جرات گفت کامل ترین دوره موجود در داخل کشور می باشد و سعی شده است  در آن علاوه بر آموزش نرم افزارهای روز دنیا که مورد استفاده اغلب شرکتهای سینمایی اعم از پریمیر، ادیوس، افترافکت و جلوه های ویژه می باشد، به آموزش اصول سینما نیز در قالب درس اصول هنری بپردازد تا شرکت کنندگان در این دوره علاوه بر یادگیری کار با نرم افزارهای روز تدوین دانش کارگردانی و زیبایی شناسی را نیز که خود در تدوین یک اثر فاخر مورد نیاز می باشد را بیاموزند .

مخاطبین دوره تدوین و ساخت تیزرهای تبلیغاتی:

دانشجویان در حال تحصیل و فارغ‌التحصیلان رشته‌های سینما، انیمیشن، کارگردانی و …

علاقمندان به حوزه فیلم‌سازی

علاقه‌مندان به هنر تدوین فیلم

افرادی که در حوزه تدوین فعالیت دارند

طراحان گرافیکی که قصد دارند در این حوزه فعالیت کنند

و سایر افراد علاقه‌مند.

خاطرنشان می شود در انتهای دوره مدرک مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری با امکان تایید و ترجمه قوه قضائیه و وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ویژه متقاضیان مهاجرت اعطا می گردد

میتونید وارد بازار کار تدوین در دفاتر سینمایی بشوید و همینطور تیزر های تبلیغاتی و جلوه های ویژه بسازید

خیر نیازی به دوربین فیلمبرداری و یا دانش و مهارت فیلمبرداری ندارید

تمام نرم افزار ها از صفر تا ۱۰۰ به شما آموزش داده خواهد شد

بله می تونید اما مدرک فقط به دانشجویان دوره جامع داده خواهد شد

در مبحث موشن گرافیک تا حدی آموزش داده خواهد شد

اساتید مجموعه آرمان از تدوینگران ، برنامه سازان سینما و تلویزیون هستند با تجربه آموزشی موفق.

آموزش تدوین فیلم و ساخت تیزر تبلیغاتی کاملا عملی هست و شما در طول دوره باید به صورت عملی تدوین فیلم و یا ساخت تیزر تبلیغاتی رو ارائه بدهید.

بله، در پایان دوره مدرک مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با قابلیت ترجمه ویزه مهاجرت اعطا می گردد.

دوره جامع عکاسی

دوره عکاسی