دوره جامع طراحی لباس و پارچه

در دهه های اخیر افراد به پوشاک اهمیت مضاعفی می‌دهند؛ به همین دلیل با افزایش تقاضا، طراحان لباس نیز رو به افزایش هستند. زمانی‌که مردم به نوع لباس خود بیشتر اهمیت دهند، به‌تبع توقع دریافت کار اصولی و حرفه‌ای از طراحان افزایش می‌یابد. برای آنکه در تجارت مد و لباس موفق شوید بهتر‌است دوره طراحی لباس را در لیست کار‌هایی که در مسیر رسیدن به اهداف شماست فراموش نکنید.

در دوره طراحی لباس، شما نحوه درست انتخاب پارچه، اصول درست طراحی، نحوه ارائه محصولات خود به مشتریان و بسیاری از مواردی که حتی در دانشگاه‌ها تدریس نمی‌شود را آموزش می‌بینید. همه این‌ها برای یک ارتقای شغلی یا مهم‌تر از آن، راه‌اندازی یک برند مستقل، کلید طلایی خواهد بود.

اگر نگران شاغل‌بودن یا سکونت در شهر‌های دور از پایتخت هستید، نگران نباشید! این فرصت عالی را از ‌دست نخواهید داد؛ چراکه این دوره به‌صورت غیرحضوری برگزار می شود.

دوره جامع طراحی لباس و پارچه

در دنیای امروزی ثابت شده ‌است که برای آموختن مهارت‌های مورد علاقه خود احتیاج نیست که حتما به دانشگاه برویم و چندین سال را صرف یاد‌گیری آن مهارت‌ها کنیم. برای خیلی از شما پیش ‌آمده‌است که از دانشگاه‌های هنری فارغ‌التحصیل شده‌اید؛ اما متاسفانه آن قدری که لازم است مهارت عملی و کاربردی در حوزه خود ندارید یا در دوره دانشجویی درس‌ها به شما مواردی را که دوست دارید آموزش نمی‌دهند.

از دوره‌ای که خیاط‌ها بدون علم و با گذراندن دوره‌های پیش‌پا افتاده، شروع به طراحی لباس می‌کرده‌اند گذشته است. حال زمان آن رسیده‌است که طراحی لباس روی اصول و قواعد جهانی پیش‌ رودو بهترین روش برای جبران این نقص در یادگیری و تکمیل آموخته‌ها، بهره‌گیری از موسساتی است که آموزش‌های جامع و کاربردی دارند؛ تا کسب‌و‌کار شما را ارتقا ببخشند.

حال برای شما این سوال پیش خواهد آمد که در ازای استفاده از دوره‌ طراحی لباس، چه چیز‌هایی می‌آموزید؟

برای بسیاری از افرادی که در زمینه طراحی لباس درخواست کار داشته‌اند، پیش آمده‌است که به دلیل عدم تسلط کامل روی کار یا به دلیل نامعتبر بودن مدرک استخدام نشده باشند. ما در این جا این مژده را خواهیم داد که با شرکت در دوره غیرحضوری طراحی لباس نه تنها نگران کار برای شرکت های بزرگ طراحی لباس نخواهید بود؛ بلکه به فکر راه‌اندازی برند خود خواهید افتاد. در این دوره‌ها شما یاد خواهید گرفت که چگونه مهارت‌های بصری خود را افزایش دهید و درک و مهارت خود را در این حرفه افزایش خواهید داد.

آیا با این سوال مواجه شده‌اید که با شرکت در این دوره طراحی لباس چه مزایایی نصیب شما خواهد شد؟

باید بگوییم دوره غیر حضوری طراحی لباس برای افرادی که قصد مهاجرت دارند برگ برنده‌ای در کار برای صنعت مد و مهاجرتشان خواهد بود؛ چراکه مدارک این موسسه تحت نظارت وزارت علوم صادر می‌شود و اعتبار بین المللی دارد. شما با بهره‌گیری از اساتید مجرب و عالی کشور در زمینه‌ طراحی لباس در سطح جهانی به‌روز خواهید شد.

حتی اگر اکنون مشغول به کار هستید و مدرک مرتبط در این حوزه را ندارید این امکان را خواهید داشت تا با شرکت در دوره غیرحضری طراحی لباس علاوه بر تکمیل رزومه کاری خود مهارتهای مدیریتی مورد نیاز جهت گسترش کسب و کار خود را نیز کسب نمایید.

در دوره غیرحضوری طراحی لباس پیشرفت در زمینه مدیریت مجموعه خود، ارتقای روابط عمومی و مدرن‌کردن بسیاری از وجوه کاری را به شما می آموزد به‌طوریکه بصورت تخصصی‌ به شما آموزش‌هایی داده می‌شود تا مفاهیم و مهارتهای مدیریتی اعم از مدیریت منابع انسانی ،بازاریابی و برندینگ مجموعه خود را بهبود ببخشید.

دوره طراحی لباس برای تمام افراد از مبتدی‌ترین افرادی که به‌تازگی به اصول طراحی علاقه‌مند شده‌اند تا طراحانی که گاهی به مشکلاتی در این خصوص بر‌می خورند را پوشش می‌دهد.

درصورتی‌که طراح لباس هستید، اما آن‌طور که باید در زمینه شناساندن و فروش محصولات خود موفق نبوده‌اید بهتر‌است به این مطلب توجه کنید. طراحی لباس فقط شامل طراحی و دوخت نیست، بلکه شما باید آگاه باشید که چگونه کارهای خود را به مشتریان ارائه دهید. در این دوران کوله‌باری از مهارت‌ها و توانایی به شما عرضه می‌شود و اساتید به شما آموزش می‌دهند که چگونه در این تجارت حرفی برای گفتن داشته باشید و توانایی بازاریابی و اصول ارتباط با مشتری را می‌آموزید.

شاید این سوال پیش آید که اگر ساکن شهرستان هستید چگونه امکان استفاده از این آموزش‌ها را دارید؟

با ارائه بسته غیر حضوری این امکان را به همه علاقه‌مندان ارائه داده‌ایم که از این فرصت استثنائی بهره ببرند. حال اگر شما ساکن تهران هستید و در دوران قرنطینه به‌سر می‌برید، دیگر نگران از دست دادن کلاس‌ها و عقب‌ماندن از این ماراتن آموزشی و تلاش بی‌وقفه نخواهید بود؛ چراکه کلاس ها چه به‌صورت آنلاین و چه حضوری قابل ثبت‌نام خواهند بود

در دوره طراحی لباس با ارائه راهکارهای موثر در طراحی و دوخت پارچه و همچنین نحوه بازاریابی، به شما کمک خواهیم کرد که در تجارت پوشاک، حرفی برای گفتن داشته باشید

مناسب افرادی که در این زمینه فعالیت داشته و نیاز به اخذ گواهینامه معتبر می باشند

بله ، با توحه به تایید مدارک توسط وزارت علوم و قابلیت ترجمه این مدارک از اعتبار بالایی برخوردار می باشد