دوره‌های مدیریت حرفه‌ای کسب و کار MBA - DBA

اطلاعات دوره

پس از تکمیل فرم، درس اول را به صورت رایگان مشاهده کنید.

MBA چیست؟

MBA مخفف عبارت Master of Business Administration است. مدیریت ارشد کسب و کار یا به اختصار “MBA” حاوی دانش و مهارت‌های جدید و کاربردی مدیریت برای حل مسائل و چالش‌های مدیریتی است که می‌تواند دید گسترده‌تری به مدیریت ارائه دهد.

توسعه کشور و ارتقاء استاندارد زندگی در آن مستلزم بهبود و ارتقاء کیفیت مدیریت در سازمان‌های اقتصادی و اجتماعی است. با بهبود مدیریت است که می‌توان بهره‌وری را افزایش داد و از ظرفیت‌ها و امکانات موجود کالا و خدمات بیشتری را تولید نمود. بهبود مدیریت نیز مستلزم آگاهی و تسلط به دانش مدیریت است. از جمله رشته های کاربردی در زمینه مدیریت می‌توان به MBA  اشاره کرد. در دوره MBA یا به عبارتی دیگر مدیریت ارشد کسب و کار، پرکاربردترین فنون مذاکره، اجرایی کردن ایده ها، مدیریت بحران و مواردی از این قبیل به شرکت کننده آموخته می شود. دوره MBA به طور خاص برای کسانی در نظر گرفته شده است که نیازمند دانش مدیریت هستند

همچنین مدیران و صاحبان کسب وکارها برای گسترش کسب و کارخود و افراد شاغل در پست های مدیریتی که بدنبال راهی برای رسیدن به سطوح بالاتر در مسیر شغلی خود هستند، برای کسب دانش مدیریت و بروز کردن آموخته‌هایشان نیاز دارند در دوره های  DBA و  MBA ادامه تحصیل نمایند.

به ویژه فارغ التحصیلان رشته های  فنی و مهندسی که اقدام به راه اندازی کسب و کار نموده اند و یا به واسطه موقعیت شغلی ،صاحب پست های مدیریتی شده و با مسائل اجرائی درگیر می باشند ،ضمن دانش فنی حوزه تخصصی خود، برای گسترش کسب و کار و ارتقاء مدیریتی نیازمند دانش حرفه ای مدیریت می­باشند.

در حقیقت با یادگیری مباحث MBA  قادر خواهید بود در کمترین زمان ممکن، شرایط پیشرفت شرکت خود را فراهم نمایید. از طرفی دیگر شرکت در دورهMBA  شانس شما را هنگام استخدام بالاتر خواهد برد.

بنابراین اگر قصد رسیدن به اهداف بزرگی را دارید، شرکت در این دوره ها تحول عظیمی در زندگی شغلی تان ایجاد خواهد نمود.

گرایش های دوره MBA :

♦ مدیریت اجرایی MBA

♦ MBA بازاریابی

♦ MBA استراتژیک

♦ MBA بازرگانی

♦ MBA فناوری اطلاعات

♦ MBA مالی

♦ MBA تجارت الکترونیک

♦ MBA روانشناسی

♦ MBA مدیریت سالن های زیبایی

♦ MBA گردشگری

♦ MBA بیمه

DBA چیست؟

DBA مخفف عبارت «Doctorate of Business Administration» که مرتبه ای عالی در زمینه مدیریت کسب و کار به شمار می رود. مدیران و صاحبان کسب و کار برای مدیریت سازمان خود در بالا و پایین‌های بازار، بیش از هر چیز به مهارت‌های کلیدی مدیریت و کسب و کار نیاز دارند در نتیجه می‌توان گفت نقطه آغاز حرکت به سمت تعالی از پرورش مدیران آغاز می‌شود. هم اکنون در سطح جهان به DBA به عنوان یک دوره عالی جهت سرمایه گذاری نگاه می شود و با توجه به اثربخشی‌های آن بسیار مورد توجه می‌باشد.

هدف از گذراندن دوره DBA پرورش استاد دانشگاه نیست، بلکه هدف از این دوره تقویت مهارت‌ها و دانش مدیریتی مدیران ارشد سازمان‌ها می‌باشد. پس فضای دوره DBA مبتنی بر کسب و کار و تجارت است. لذا مدرک PhD مناسب افرادی است که قصد دارند مدرس دانشگاه و یا محقق حرفه ای در زمینه مدیریت شوند حال آنکه دوره DBA با تمرکز بر مهارت‌های مدیران سعی در آموزش و ارتقای مدیران در کسب و کار دارد. هدف دوره‌های مهارتی DBA ارتقای مهارت‌های مدیران ارشد کسب و کار که سال‌ها تجربه کار در صنایع مختلف را دارند میباشد. سرفصلهای آموزشی این دوره ها به گونه ای طراحی شده که دانشپذیر بیش از آنکه با تئوری های صرف آشنا شده و در مورد توسعه آنها تحقیق و پژوهش انجام دهد، نحوه کاربرد این تئوری ها در دنیای واقعی و در مواقع بحران را آموخته و توانمندی‌های رهبری سازمانی خود را ارتقا دهد. دانش پذیران دوره DBA در هر زمینه‌ای که فعالیت دارند می‌آموزند چگونه با استفاده از تکنیک‌ها و ابزارها و نگاه چارچوب مند خود پاسخی برای نیازها و شکاف‌ها بیابند و به توسعه کسب و کار خودشان کمک کنند.

گرایش های دوره DBA:

♦ مدیریت راهبردی کسب و کار DBA