کارگاه آموزش رنگ ورزین اپوکسی فلوید آرت

نحوه برگزاری: حضوری
شهریه دوره
3,800,000 تومان

دوره تلفیق رنگ و رزین – فلوید آرت :

کارگاه آموزش رنگ و رزین اپوکسی فلوید آرت

با توجه به پیشرفت و گرایش روزافزون جامعه به هنر های دکوراتیو و طراحی و چیدمان های داخلی  ، امروزه توجه طراحان بسیار بیشتر از گذشته به هنر تلفیق رنگ و رزین اپوکسی یا همان فلوید آرت جلب شده است که میتواند زمینه ساز یک مهارت درآمد زا و بدون نیاز به سرمایه گذاری باشد.

هنر فلوید آرت در واقع به معنای خلق شاهکارهای آبستره (انتزاعی) که با رها کردن رنگها در روی یک سطح اتفاق می افتد.

در واقع فلویدآرت قابل استفاده بر روی تمامی سطوح  از قبیل: میز، کانتر آشپزخانه ، ظروف ، بوم نقاشی و متریال هایی مانند چوب ، فلز ، سنگ و پارچه می باشد.

در این هنر، از رنگهای آکریلیک مایع برای خلق نقاشی های منحصربه فرد استفاده میشود. به دلیل روشهای مختلف ترکیب رنگهای آکریلیک با یکدیگر، راهکارهای خلاقانه بیشماری نیز برای نقاشی به این روش وجود دارد.

شروع کار در این هنر چندان سخت نیست. و این نکته ، فلوید آرت را به هنری فوق العاده جذاب برای هر سطح مهارتی تبدیل کرده است. همچنین تکنیک مورد استفاده، بسته به علاقه هر فرد میتواند بسیار ساده و یا پیچیده باشد.

هنر آموزان پس از طی کارگاه آموزش رنگ و رزین اپوکسی فلوید آرت توانایی این را خواهند داشت. که با استفاده از کمترین فضای کارگاهی ( حتی در منزل) و با حداقل سرمایه و نیاز به کمترین ابزار و با بیشترین سود، آثاری متنوع را خلق کنند.

♦ ویژگی های فلوید آرت :

• به سادگی بر روی انواع سطوح قابل اجرا هست
  • ترکیبات متنوعی می تواند داشته باشد
  • سازه های دکوراتیو را میتوان ساخت مثل زیرلیوانی ، سینی  و …
  • ضد آب و رطوبت
  • ضد خش
  • آنتی باکتریال

♦ دوره کارگاه آموزش رنگ و رزین اپوکسی فلوید آرت آرمان :

دوره فلوید آرت آرمان،کارگاهی یک روزه  ( ۱۰ ساعت) می باشد، که در این کارگاه آموزش انواع ترکیب بندی های رنگ و رزین اپوکسی در تکنیک هایی از قبیل آبستره سلولی، موج و صخره، ابروباد، ژئود ارائه می گردد.

♦ مخاطبین دوره فلویدآرت :

• علاقه مندان به کارهای هنری
  • علاقه مندان به فعالیت های اقتصادی زود بازده بدون نیاز به فضای کارگاهی
  • کسانی که علاقه مند به کار در منزل هستند.
  • کسانی که قصد مهاجرت از طریق ویزای کار دارند.

تمامی هنردوستان و علاقه مندان ،خانم ها و آقایان بدون نیاز به داشتن زمینه شغلی، هنری، صنعتی و تحصیلاتی می توانند. در این دوره کارگاه آموزش رنگ و رزین اپوکسی فلوید آرت شرکت نمایند.

شرکت کنندگان این کارگاه توانایی راه اندازی کارگاه خانگی خود را با حداقل سرمایه کسب نموده و می توانند محصولات خود را برای اولین بار در ایران تولید و توسط تیم بازاریابی و فروش موسسه به بازار عرضه نماید.

در طول دوره آموزشی کلیه ابزار ها ،مواد و متریال  به عهده مجموعه آموزش عالی آرمان می باشد.

خاطرنشان می شود موسسه آموزش عالی آرمان جهت یاری رساندن به آن دسته از عزیزانی که تمایل به شرکت در دوره فلویدآرت را داشته ولی به علت محدودیت زمانی و یا بعد مسافت امکان حضور را ندارند برای اولین بار در ایران اقدام به تولید بسته آموزش تصویری دوره فلوید آرت با استفاده از اساتید بنام و انحصاری خود نموده است. در صورت تمایل به خرید بسته آموزش تصویری فلوید آرت اینجا کلیک کنید.

2.8/5 - (6 امتیاز)
  • رنگهای مورد استنفاده در این تکنیک
  • نحوه ایجاد ابر و باد با سشوار
گواهینامه پایان دوره

موسسه آرمان به فارغ التحصیلان خود مدرک مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با قابلیت ترجمه و تایید قوه قضاییه ارائه می نماید که نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورهای دیگر نیز دارای اعتبار می باشد .

خاطرنشان می شود فارغ التحصیلان می توانند جهت استعلام گواهینامه خود با وارد کردن بارکد درج شده در روی گواهینامه در سایت https://heis.msrt.ir نسبت به اصالت گواهینامه خود اطمینان حاصل نمایند .

لازم به ذکر است طبق تاییدیه های اخذ شده موسسه آموزش عالی آرمان از مجموعه علمی پژوهشی Wes کانادا مدارک این موسسه برای متقاضایان مهاجرت توسط Wes  قابل ارزیابی خواهد بود.

تقویم آموزشی

در صورت تمایل به مشاوره تلفنی لطفاً فرم زیر را تکمیل نمایید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

این فیلد برای هدف اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

مشاوره رایگان

جهت دریافت مشاوره رایگان، شماره تماس خود را وارد کنید

این فیلد برای هدف اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .