بررسی طراحی دکوراسیون داخلی با هوش مصنوعی + معرفی سایت

بررسی طراحی دکوراسیون داخلی با هوش مصنوعی

طراحی دکوراسیون داخلی با هوش مصنوعی :

طراحی دکوراسیون داخلی با هوش مصنوعی!! رویکردی نوآورانه و خلاق در اجرای فضاهای داخلی است ، دراین رویکرد از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی (AI) برای اجرای طرح های جذاب و کارامد دکوراسیون داخلی استفاده می شود.

طراحان می توانند چیدمان های مختلفی از  لوازم ، رنگ ها و مبلمان را آزمایش کنند این کار به آنها کمک می کند تا قبل از ایجاد هرگونه تغییر فیزیکی، نتیجه نهایی را ببینند. برای طراحان، ابزارهای مجهز به هوش مصنوعی می‌توانند حسی از توانمندی و قدرت را ارائه دهند.

بیشتر بخوانید : دوره دکوراسیون داخلی

بنابر این استفاده از هوش مصنوعی در طراحی دکوراسیون داخلی نه تنها تجربه کاربری را بهبود می بخشد بلکه کارایی و انرژی فضاهای داخلی را افزایش می دهد.در ادامه تعدادی از موارد استفاده هوش مصنوعی در طراحی دکوراسیون داخلی ساختمان ذکر شده است:

• استفاده از سیستم‌های روشنایی هوشمند:

طراحی سیستم های هوشمند در دکور و فضاهای داخلی می تواند بسیار ارزشمند باشد.هوش مصنوعی می تواند نور محیط را بر اساس نیازهای کاربران، شرایط جوی، زمان، و حتی تغییرات در رفتار افراد، تنظیم کنند. این سیستم‌ها به کمک هوش مصنوعی از سنسورها و دوربین‌های هوشمند برای تجزیه و تحلیل محیط استفاده می کنند.

استفاده از هوش مصنوعی در کنترل هوشمند صدای محیط : از هوش مصنوعی می توان برای اجرای دستورات صوتی استفاده کرد.این قابلیت بسیار ارزشمند است و از آن می توان برای  کنترل دستگاه‌های  صوتی در محیط های داخلی استفاده کرد.

پیداکردن علاقمندیهای کاربران :سیستم‌های هوش مصنوعی می‌توانند اطلاعات کاربران را جمع‌آوری کرده و بر اساس علایق آنها پیشنهادها و توصیه‌های در طراحی دکوراسیونی ارائه دهند.

سیستم‌های امنیتی هوشمند : از سیستم های هوش مصنوعی می توانند از تکنولوژی تشخیص چهره، حسگرهای حرکت، و دوربین‌های مداربسته برای افزایش امنیت فضاهای داخلی بهره برد.

استفاده از هوش مثنوعی در سیستم‌های خانه هوشمند: دستگاه‌های مورد استفاده در  خانه هوشمند مانند ترموستات‌های هوشمند، روبات‌های خدمتی، و سایر دستگاه‌های متصل به اینترنت می‌توانند از هوش مصنوعی برای بهینه‌سازی عملکرد و افزایش کارایی استفاده کنند.

استفاده از هوش مصنوعی در طراحی و مدل‌سازی با هوش مصنوعی: هوش مصنوعی می‌تواند به طراحان داخلی کمک کند تا الگوها و ترکیبات مختلف را تجزیه و تحلیل کنند این آنالیز به طراحی فضاهای داخلی نوآورانه تر کمک می کند.

استفاده از هوش مصنوعی سیستم‌های مدیریت انرژی: هوش مصنوعی می‌تواند در مدیریت مصرف انرژی فضاهای داخلی نقش مهمی ایفا کند. به کمک هوش مصنوعی می توان کنترل تجهیزات انرژی‌بر مانند روشنایی، سیستم‌های گرمایش و سرمایش، و الکترونیک‌های مختلف را انجام داد.

معرفی بهتری سایت ها :

در این بخش به معرفی بهترین وب سایت های هوش مصنوعی برای طراحان دکوراسیون داخلی خواهیم پرداخت.این وب سایت ها مانند یک مربی و دوست قابل اعتماد به طوفان فکری طراح کمک می کند تا به کمک تصاویر سه بعدی و سایر امکاناتی که در اختیارتان قرار می دهند قبل از هر گونه اقدام فیزیکی به آینده طرح نگاهی داشته باشید.

شماره یک : Midjourney

Midjourney

مزایاMidjourney:

• رندرهای (پرداخت صحنه) واقعی در دسترس است.
  • می توانید یک تصویر را مطابق درخواست خود بازسازی کنید
  • تنظیمات بسیار پیشرفته و گوناگونی برای تغییر رندر در دسترس است.
  • می توانید از یک تصویر مرجع در ترکیب با دستورات استفاده کنید.

معایب Midjourney:

• بیشتر امکانات فقط برای حساب های پولی موجود است.
  • نمی توان تصاویر را ویرایش کرد.

پلن های بیسیک و مگا در این سایت ارائه می شوند که پلن بیسیک 10 دلار در ماه و پلن مگا 120 دلار در ماه است.

شماره دو Decorilla Online Interior Design :

دکوریلا بهترین ابزارهای طراحی دکوراسیون داخلی را به شما ارائه می دهد.. ابزارهای هوش مصنوعی، واقعیت افزوده و  واقعیت مجازی را در رویکرد منحصر به فرد خود ادغام می کند. و به کمک هوش مصنوعی، مدل ترکیبی طرح‌های مجازی فوتورئالیستی ایجاد می‌کند.  پس از ثبت نام و شروع کار در دکوریلا با یک پرسشنامه تعاملی، فضاهای داخلی را با الزامات دقیق تنظیم می کنید.

شماره سه DreamStudio (Stable Diffusion) :

DreamStudio از مدل تولید تصویر Stable Diffusion استفاده می کند و مزایای زیادی دارد. می تواند دستورات را با یک تصویر مرجع ترکیب کند تا یک تصویر ایجاد کند. به علاوه، امکان تنظیم پیام دارد. این ویژگی به شما این امکان رامی دهد تا آنچه را که در رندر خود نمی خواهید مشخص کنید

در ادامه لیستی از سایر وب سایت های هوش مصنوعی آورده شده است :

معرفی دوره دکوراسیون داخلی آرمان :

دپارتمان معماری داخلی موسسه آموزش عالی آرمان از سال 1387 تاسیس گردیده است. و با تکیه بر تجارب اساتید و فارغ التحصیلان دانشگاه های معتبر داخل و خارج از کشور اقدام به برنامه ریزی و تدوین دوره معماری داخلی و دکوراسیون بر اساس نیاز بازار کار داخل نموده است .جهت دریافت مشاوره رایگان از دوره دکوراسیون داخلی آرمان روی لینک کلیک کنید.