کسب درآمد از تدوین فیلم

کسب درآمد از تدوین

امروزه با پیشرفت هرچه بیشتر علم تکنولوژی، زندگی ما نیز به سمت استفاده از این علم سوق پیدا کرده است. به نحوی که شغل های بسیار پر درآمدی به  واسطه این  علم  به وجود آمده‌اند و افراد زیادی مشغول به کسب درآمد از این شغل ها هستند. یکی از شغل های بسیار پر طرفدار در جامعه کنونی، تدوین فیلم است. کسب درآمد از تدوین فیلم در صورتی که اصول و تکنیک های تدوین فیلم را آموزش دیده باشید کار سختی نیست.

اگر شما بتوانید جزو تدوین گران حرفه ای باشید، به طور حتم می توانید درآمد بسیار خوبی را از این راه کسب کنید. برای این منظور قطعاً شما باید دوره هایی را بگذرانید تا بتوانید به این درجه از مهارت برسید. در این مقاله به بررسی روش های کسب درآمد از تدوین فیلم خواهیم پرداخت و در آخر راهی برای موفق شدن در این حرفه را به شما پیشنهاد خواهیم کرد.

دوره تدوین

برای کسب درآمد از این راه به چه چیز هایی نیاز داریم؟

اولین و مهم ترین عنصر برای موفقیت در این راه، صبر است. شما باید با صبوری و اشتیاق دوره های در نظر گرفته شده را بگذرانید و پس از تمرین های زیاد، پیشرفت خود را مشاهده کنید.

بی شک شما به یک سیستم با پردازش گر قوی نیاز خواهید داشت تا بتوانید برنامه های مورد نیاز را روی آن نصب و اجرا کنید. قبل از تهیه سیستم نرم افزار های مربوطه را چک‌ کنید تا ببینید به چه سیستم عاملی نیاز دارند.

اگر می خواهید تدوین فیلم را به عنوان شغل اصلی خود انتخاب کنید، نیاز به زمان زیاد دارید چرا که برای تحویل کاری بی نقص باید وقت زیادی را برای آن صرف کنید.

شما باید در مورد بهترین نرم افزارهای تدوین فیلم اطلاعات کافی داشته باشید. واضح است که کسب درآمد از پریمیر، افترافکت و اپلیکیشن هایی مثل آن تنها با تمرین زیاد امکان پذیر می شود.

چه راه هایی برای کسب درآمد از میکس فیلم پیش روی شما قرار می گیرید؟

به طور کلی شما سه راه برای ادامه این حرفه و سپس کسب درآمد از آن خواهید داشت:

• راه اندازی کسب و کار به صورت شخصی
  • فعالیت گروهی با گروه های مختلف سینمایی
  • فعالیت به صورت دور‌ کاری

هر یک از این موارد مزیت های زیادی را در دسترس شما قرار می دهد اما مانند هر مسئله دیگری، نکات منفی نیز شامل حال شما خواهد شد. شما باید با توجه به شرایط خودتان و سطح مهارت خود در ادیت فیلم، راه درست را انتخاب کنید.

راه اندازی کسب و کار شخصی

اولین راه برای شما این است که خودتان به صورت شخصی محل کاری مثل دفتر یا شرکتی را در نظر بگیرید. سپس شروع به جذب افراد با تجربه و با مهارت در شرکت کنید تا برای شما کار کنند. از این راه افراد متخصص شروع به تدوین فیلم خواهند کرد و مقداری از پول دریافت شده برای شما خواهد بود همچنین زمانی که قرار است برای تدوین صرف شود کمتر است.

مشکل اصلی این راه این است که شما باید زمان زیادی را صرف تبلیغات کنید و منتظر بمانید تا مورد اعتماد افراد واقع شوید؛ بنابراین شما نمی توانید از همان روز های اول از این راه کسب درآمد کنید.

earn money from editing video

فعالیت با گروه های مختلف سینمایی

سینما در تمام کشور ها یکی از پر سود ترین صنعت ها می باشد. امروزه که صد ها فیلم در روز در حال فیلم برداری و اکران هستند، شما می توانید به یکی از تیم های تهیه فیلم بپیوندید چرا که هر کارگردان موفقی بی شک به دنبال یک تدوین گر خبره است که بتواند فیلم را به بهترین شکل ممکن تدوین کند.برای موفق بودن در این کار شما باید در تدوین فیلم حرفه ای باشید تا کارگردان انتخابتان کند.

فعالیت به صورت دور کاری

با توجه به شرایط کنونی، بسیاری از افراد به صورت دور کاری و از منزل شروع به کسب درآمد کرده اند. کار به صورت فریلنسری بسیار محبوب است چرا که یکی از راحت ترین روش های کسب درآمد از تدوین فیلم است.

یکی از مشکلات کار به این صورت، پروژه ای بودن کار شما است؛ یعنی شما به صورت مداوم کار نخواهید داشت و باید منتظر کارفرمایان دیگر باشید.

درآمد تقریبی از تدوین فیلم

امروزه تدوین و طراحی تیزر تبلیغاتی می توانند درآمد خوبی را برای شما داشته باشند؛ اما میزان درآمد شما کاملا متکی به میزان خدماتی است که ارائه می دهید. نحوه کار شما نیز از دیگر مواردی است که تاثیر زیادی بر روی قیمت می گذارد. چرا که اگر به صورت تکی فعالیت کنید تمام پول برای شما است و نیازی نیست که درصدی از آن را به کسی دهید.

قیمت کار های ارائه شده توسط شما توافقی است اما خب با توجه به محتوای کار قیمت ها متفاوت است‌. برای مثال تدوین فیلم های عقد قیمت پایین تری از فیلم عروسی که دارای سکانس های بیشتری است دارد.

همچنین زمان محتوا هم بر روی قیمت تاثیر مستقیم دارد. هرچه زمان فیلم بیشتر باشد، شما باید وقت بیشتری برای ویرایش آن بگذارید و این باعث بالا تر رفتن قیمت می شود.

اما اگر تازه کار هستید و هنوز مهارت کافی برای تدوین فیلم را ندارید، نباید انتظار مبالغ خیلی بالا را داشته باشید.

earn money from editing video

نکات کلیدی در کسب درآمد با ادیت ویدئو

از همان اول کار شما باید به سوال چگونه تبلیغ کنیم فکر کنید تا بتوانید برای خود مشتری پیدا کنید. راه های درست تبلیغات را پیدا کرده و از آن ها استفاده کنید تا اسم شما به عنوان یک تدوین گر بیشتر بدرخشد.

حتماً توانایی های خود را مشخص کنید. برای مثال اگر با نحوه ضبط صدا برای ویدئو آشنایی ندارید به کارفرما بگویید تا از شما انتظار بیش از حد نداشته باشد و بداند که در آخر‌ کار چه چیزی را قرار است تحویل بگیرد.

اگر به دنبال کسب درآمد از تدوین فیلم هستید، هدف خود را از ابتدا مشخص کنید و بدانید که چه نوع فیلمی را قرار است تدوین کنید. برای مثال ویدئو بازاریابی در اینستاگرام یا ویدئو عقد و عروسی یا تدوین فیلم سینمایی. به این صورت شما می توانید مشتری های خاص و مرتبط به نوع فعالیت انتخابی خود را پیدا کنید.

چگونه به مهارت بالا در تدوین فیلم برسیم؟

موسسه آرمان برای علاقه مندان به تدوین فیلم دوره های حضوری و غیر حضوری را در نظر گرفته است که با کمک آن می توانید در تدوین فیلم حرفه ای شوید و شروع به کسب درآمد کنید. این دوره با آموزش کامل اصول و تکنیک های تدوین، آموزش پریمیر، آموزش افترافکت و آموزش ادیوس به شما کمک می‌ کند تا به مرحله کسب درآمد از تدوین فیلم برسید.

پس از گذراندن دوره تدوین فیلم موسسه آرمان به شما مدرکی معتبر ارائه می شود که مورد تایید وزارت علوم است و قابلیت ترجمه هم دارد. داشتن مدرک برای کسانی که به دنبال کسب درآمد از این راه هستند بسیار ضروری است چرا که مدرک به کارفرما ثابت می کند شما مهارت لازم را دارید.

ویدئوی معرفی دوره تدوین فیلم موسسه آرمان