دوره تدوین و ساخت تیزر تبلیغاتی

دوره ی تدوین و ساخت تیزرهای تبلیغاتی

تدوین و ساخت تیزرهای تبلیغاتی یکی از دوره های جدید موسسه آموزش عالی آزاد آرمان است که به شما کمک می کند تا به صورت حرفه ای وارد بازار تدوین و فیلم­سازی شوید. شما در این دوره با جدیدترین و کاربردی‌ترین تکنیک‌های مؤثر و تبلیغات تصویری آشنا خواهید شد. دوره جامع تدوین و ساخت تیزرهای تبلیغاتی در موسسه آموزش عالی آزاد آرمان طی دو ترم طبق جدول زیر آموزش داده می شود:

جدول دروس و شهریه دوره تدوین و ساخت تیزرهای تبلیغاتی

اصول هنری تدوین ۲۰ ساعت ۳۰۰٫۰۰۰ تومان ترم اول
کاربرد فوتوشاپ درتدوین ۱۰ ساعت ۱۵۰٫۰۰۰ تومان
Eduis & Premiere ۳۰ ساعت ۶۰۰٫۰۰۰ تومان
AfterEffect ۴۰ ساعت ۷۵۰٫۰۰۰ تومان ترم دوم
Cinama4D ۴۰ ساعت ۷۰۰٫۰۰۰ تومان
کارگاه کروماکی ۱۰ ساعت رایگان
جمع کلی ۱۵۰ ساعت ۲٫۵۰۰٫۰۰۰ تومان

مزایا و توانایی های کسب شده در این دوره:

دانشپذیران ضمن آشنایی با نرم افزارهای لازم و به روزتدوین، روش‌های ساخت تیزر، کار در اتاق فکر، ساخت ایده خلاق را می آموزند و بنا به علاقه ی شخصی خود می توانند تدوین موزیک ویدیو، آنونس های تبلیغاتی، فیلم کوتاه و بلند را شروع کنند. در واقع بعد از گذراندن این دوره دانشپذیران می توانند به صورت تدوینگر حرفه ای وارد بازار کار شوند.

خاطرنشان می شود با توجه به مجوز اخذ شده از دفتر آموزش­های آزاد وزارت علوم،تحقیقات و فناوری  درانتهای دوره به شرکت کنندگان ،گواهینامه مورد تائید  وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با قابلیت ترجمه و تائید قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران اعطا می گردد.

دوره تدوین و ساخت تیزرهای تبلیغاتی