دوره تدوین و ساخت تیزر تبلیغاتی

یکی از جالب ترین مهارت های هنری دنیای امروز ما توانایی تلفیق  ترکیب مناسب تصاویر ثابت و متحرک دوربین های عکاسی و فیلمبرداری است که به نام تدوین یا میکس و مونتاژ می شناسیم.

امروزه یکی از پردرآمد ترین حرفه های سراسر دنیا، مهارت میکس و مونتاژ رایانه ای یا همان تدوین فیلم و ساخت تیزر های تبلیغاتی است.

بی شک در جهانی که تمام افراد محصولات و خدمات خود را به وسیله محتواهای تصویری به همگان معرفی می کنند جایگاه دوره آموزشی تدوین فیلم و ساخت تیزر تبلیغاتی در آن پر رنگ تر می باشد.

افرادی که توانایی لازم را در دوره تدوین فیلم و ساخت تیزر های تبلیغاتی کسب می کنند به راحتی می توانند جذب بازار کار گسترده این حوزه بعنوان یک تدوینگر حرفه ای در شرکتهای تبلیغاتی و فیلم سازی در داخل و خارج از کشور شوند .

دوره تدوین و ساخت تیزرهای تبلیغاتی موسسه آموزش عالی آرمان در دو بخش تدوین فیلم و ساخت تیزر تبلیغاتی برنامه ریزی و اجرا می گردد.

سینما و تکنیک تدوین:

سینما هنری است بی‌بدیل که تمامی هنرهای پیشین بشر را در دل خود جای‌داده است. پیدایش سینما و محبوبیت آن در میان مردم، باعث شده این هنر به یکی از فراگیرترین و قدرتمند‌ترین رسانه‌ها تبدیل شود که علاوه بر انتقال محتوا تأثیرات متفاوتی روی مخاطب خود داشته باشد.

به‌جرات می‌توان گفت سینما هنری است آمیخته با تکنیک که نقش تکنیک چنان در آن پررنگ است که عملاً بدون وجود آن سینما نمی‌توانست به رشد و شکوفایی امروز خود برسد. تکنیک‌هایی که هرکدام به‌خودی‌خود به هنری جدید تبدیل‌شده است.

یکی از این تکنیک‌ها (هنر تدوین) است. تدوین یکی از مراحل تولید یک فیلم سینمایی و یا هر اثر تصویری است که پس از پایان مرحله‌ی تصویربرداری توسط تدوینگر ویرایش شده و محصول نهایی شکل می‌گیرد.

ساخت تیزر تبلیغاتی:

انسان‌ها در این دوره زیر بمباران شدید تبلیغاتی هستند. امروزه یک فرد به‌طور متوسط تا سن ۶۵ سالگی، حدود ۲ میلیون آگهی تبلیغاتی و صنعتی می‌بیند، البته این آمار به‌جز روزنامه‌ها، مجلات، رادیو و دیوار‌های شهر است.

اگر بپذیریم آگهی‌های تلویزیونی و تیزر‌های تبلیغاتی به‌طور مشخص به ما می‌گویند از چه کالایی استفاده کنیم، چه لباسی بپوشیم، کدام فیلم سینمایی را ببینیم، چه غذایی بخوریم، چه موزیکی را گوش کنیم، به تماشای کدام تئاتر برویم و … پس نتیجه می‌گیریم که آگهی تلویزیونی و تیزر‌های تبلیغاتی، بر نحوه‌ی حیات، منشور رفتار و جهان‌بینی ما نیز تأثیر می‌گذارند.

این دوره مناسب چه کسانی است؟

کسانی که با هدف فعالیت در یک شغل پردرامد وارد حوزه تدوین فیم شده اند.

♦ کسانی که تدوینگر هستند و می خواهند دانش خود را به روز کنند.

♦ کسانی که هیچ تجربه و یا زمینه در حوزه تدوین فیلم و ساخت تیزر تبلیغاتی ندارند و می خواهند از سطح پایه تا پیشرفته آن را آموزش ببینند.

در این دوره چه چیز هایی آموزش می بینید؟

دانشپذیران ضمن آشنایی با نرم افزارهای لازم و به روزتدوین، روش‌های ساخت تیزر، کار در اتاق فکر، ساخت ایده خلاق را می آموزند و بنا به علاقه ی شخصی خود می توانند تدوین موزیک ویدیو، آنونس های تبلیغاتی، فیلم کوتاه و بلند را شروع کنند. در واقع بعد از گذراندن این دوره دانشپذیران می توانند به صورت تدوینگر حرفه ای وارد بازار کار شوند.

در پایان دوره چه توانایی هایی خواهید داشت؟

شما درپایان دوره تدوین فیلم و ساخت تیزر تبلیغاتی این توانایی رو خواهید داشت که به راحتی وارد بازار کار تدوین فیلم و ساخت تیزر های حرفه ای تبلیغاتی و ساخت وله شوید.

تدوین و ساخت تیزرهای تبلیغاتی یکی از دوره های جدید موسسه آموزش عالی آزاد آرمان است که به شما کمک می کند تا به صورت حرفه ای وارد بازار تدوین و فیلم­سازی شوید.

شما در این دوره با جدیدترین و کاربردی‌ترین تکنیک‌های مؤثر و تبلیغات تصویری آشنا خواهید شد. دوره جامع تدوین و ساخت تیزرهای تبلیغاتی در موسسه آموزش عالی آزاد آرمان طی دو ترم طبق جدول زیر آموزش داده می شود:

جدول دروس و شهریه دوره تدوین و ساخت تیزرهای تبلیغاتی

اصول هنری تدوین ۲۰ ساعت ۳۰۰٫۰۰۰ تومان ترم اول
کاربرد فوتوشاپ درتدوین ۱۰ ساعت ۱۵۰٫۰۰۰ تومان
Eduis & Premiere ۳۰ ساعت ۶۰۰٫۰۰۰ تومان
AfterEffect ۴۰ ساعت ۷۵۰٫۰۰۰ تومان ترم دوم
Cinama4D ۴۰ ساعت ۷۰۰٫۰۰۰ تومان
کارگاه کروماکی ۱۰ ساعت رایگان
جمع کلی ۱۵۰ ساعت ۲٫۵۰۰٫۰۰۰ تومان

خاطرنشان می شود در انتهای دوره مدرک مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری با امکان تایید و ترجمه قوه قضائیه و وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ویژه متقاضیان مهاجرت اعطا می گردد.

بعد از آموزش دوره تدوین چه کارهایی می تونم انجام بدم؟

میتونید وارد بازار کار تدوین در دفاتر سینمایی بشوید و همینطور تیزر های تبلیغاتی و جلوه های ویژه بسازید

برای آموزش تدوین باید فیلمبرداری بلد باشیم؟

خیر نیازی به دوربین فیلمبرداری و یا دانش و مهارت فیلمبرداری ندارید

نرم افزار های این دوره رو در چه سطحی آموزش میدید؟

تمام نرم افزار ها از صفر تا 100 به شما آموزش داده خواهد شد

میتونیم فقط یک یا دو نرم افزار رو آموزش ببینیم؟

بله می تونید اما مدرک فقط به دانشجویان دوره جامع داده خوهد شد

بازار کار میکس و مونتاژ به چه صورت هست؟

بسیار عالی و رو به گسترش

ساخت انیمیشن رو هم درس میدید؟

در مبحث موشن گرافیک تا حدی آموزش داده خواهد شد

اساتید شما چه کسانی هستند؟

اساتید مجموعه آرمان از تدوینگران ، برنامه سازان سینما و تلویزیون هستند با تجربه آموزشی موفق.

کلاس های تدوین به صورت عملی هست و یا تئوری؟

آموزش تدوین فیلم و ساخت تیزر تبلیغاتی کاملا عملی هست و شما در طول دوره باید به صورت عملی تدوین فیلم و یا ساخت تیزر تبلیغاتی رو ارائه بدهید