دوره تدوین و ساخت تیزر تبلیغاتی

امروزه یکی از پردرآمد ترین حرفه های سراسر دنیا، مهارت میکس و مونتاژ رایانه ای یا همان تدوین فیلم و ساخت تیزر های تبلیغاتی است.

بی شک در جهانی که تمام افراد محصولات و خدمات خود را به وسیله محتواهای تصویری به همگان معرفی می کنند جایگاه دوره آموزشی تدوین فیلم و ساخت تیزر تبلیغاتی در آن پر رنگ تر می باشد.

افرادی که توانایی لازم را در دوره تدوین فیلم و ساخت تیزر های تبلیغاتی کسب می کنند به راحتی می توانند جذب بازار کار گسترده این حوزه بعنوان یک تدوینگر حرفه ای در شرکتهای تبلیغاتی و فیلم سازی در داخل و خارج از کشور شوند .

دوره جامع تدوین موسسه آموزش عالی آرمان در دو بخش تدوین فیلم و ساخت تیزر تبلیغاتی برنامه ریزی و اجرا می گردد.

• مدت دوره : ۱۴۰ ساعت
  • نحوه برگزاری دوره : حضوری
  • شهریه دوره : ۲٫۵۰۰٫۰۰۰ تومان

گواهینامه وزارت علوم،تحقیقات و فناوری

سینما هنری است بی‌بدیل که تمامی هنرهای پیشین بشر را در دل خود جای‌داده است. پیدایش سینما و محبوبیت آن در میان مردم، باعث شده این هنر به یکی از فراگیرترین و قدرتمند‌ترین رسانه‌ها تبدیل شود که علاوه بر انتقال محتوا تأثیرات متفاوتی روی مخاطب خود داشته باشد.

به‌جرات می‌توان گفت سینما هنری است آمیخته با تکنیک که نقش تکنیک چنان در آن پررنگ است که عملاً بدون وجود آن سینما نمی‌توانست به رشد و شکوفایی امروز خود برسد ، یکی از این تکنیک‌ها ، هنر تدوین است.

تدوین مهم ترین مراحل تولید یک فیلم سینمایی و یا هر اثر تصویری دیگر است که پس از پایان مرحله‌ی تصویربرداری توسط تدوینگر ویرایش شده و محصول نهایی تولید می شود

از این رو دپارتمان سینما موسسه آموزش عالی آرمان اقدام به طراحی و اجرای دوره جامع تدوین و ساخت تیزرهای تبلیغاتی نموده است ، دوره ای که می توان به جرات گفت کامل ترین دوره موجود در داخل کشور می باشد و سعی شده است  در آن علاوه بر آموزش نرم افزارهای روز دنیا که مورد استفاده اغلب شرکتهای سینمایی اعم از پریمر، ادیوس،افترافکت و جلوه های ویژه می باشد ، به آموزش اصول سینما نیز در قالب درس اصول هنری بپردازد تا شرکت کنندگان در این دوره علاوه بر یادگیری کار با نرم افزارهای روز تدوین دانش کارگردانی و زیبایی شناسی را نیز که خود در تدوین یک اثر فاخر مورد نیاز می باشد را بیاموزند .

این دوره در قالب دو ترم سه ماهه به مدت ۶ ماه برگزار می گردد و توانسته است با توجه به مدت زمان کوتاه برگزاری خود مخاطبان زیادی را به خود جلب نماید.

دوره های پیشنهادی​
دوره جامع عکاسی