دوره مدیریت ارتباط با مشتری

شهریه دوره
2,500,000 تومان

دوره مدیریت ارتباط با مشتری  CRM

آیا می‌دانستید مشتریان همه‌چیز کسب‌وکار شما هستند؟ درواقع اگر مشتریان و مخاطبان نبودند، تجارت شما نیز وجود نداشت،امروزه رقابت اصلی تجارت‌های مختلف بر سر تعامل و ارتباطات مناسب‌تر با مشتریان است. معمولا تجارت‌هایی موفق‌تر هستند. که مدیریت ارتباط با مشتری را بیاموزند.
امروزه ارتباط با مشتری اهمیت بالایی دارد و صاحبان بسیاری از تجارت‌ها مخاطبان خود را در اولویت تمام کارهای خود قرار می‌دهند.کسب‌وکارهای موفق به‌خوبی می‌دانند که برآورده ساختن نیازهای مشتریان و توجه به خواسته‌های آن‌ها آینده تجارت شان را زیر و رو می‌کند.
بسیاری از صاحبان کسب‌وکارها اگرچه توانایی شنیدن دارند. اما نمی‌دانند، که باید چگونه پاسخ موثر و سازنده‌ای بروز دهند.گاهی همین نکات کوچک و به‌ ظاهر بی‌اهمیت راز موفقیت یا شکست یک تجارت محسوب می‌شود. درحالی‌که صاحبان آن کسب و کارها کاملا از چنین نتیجه‌ای غافل هستند.
در طول دوره مدیریت ارتباط با مشتری می‌آموزید: همواره به سؤالات و دغدغه‌های مشتریان خود پاسخ دهید و هیچ‌گاه این سؤالات را بی‌جواب نگذارید.

♦ دوره مدیریت ارتباط با مشتری آرمان :

بی شک یکی از بزرگترین معظلات هر کسب و کار نحوه پاسخگویی به مشتریان است. لذا با توجه به بحران ناشی از کرونا و همچنین مشغله بالای شاغلین کسب و کارها و به استناد بخشنامه اعلامی از طرف وزارت علوم تحقیقات و فناوری دوره مدیریت ارتباط با مشتری بصورت غیرحضوری برگزار می گردد.
لذا به دلیل کوتاه بودن مدت دوره و همچنین پایین بودن هزینه آن نسبت به دوره حضوری ، به طور خاص مورد استقبال فعالان این حوزه قرار گرفته است.
در دوره غیرحضوری مدیریت ارتباط با مشتری ،محتوای آموزشی توسط اساتید تراز اول کشور بصورت آموزش تصویری تولید و در سامانه آموزش الکترونیک موسسه “LMS” و یا پلتفرم آموزشی موسسه بنام ویدمی (سرویس اشتراک ویدیو آموزشی ) در سه نسخه اندروید و IOS و ویندوز عرضه می شود.
مزایای دیگردوره مدیریت ارتباط با مشتری موسسه آرمان نسبت به سایر موسسات امکان شرکت.دانشجویان غیرحضوری درکلاسهای آنلاین جهت رفع مشکلات دانشجویان محترم می باشد. لذا دانشجویان دوره های غیرحضوری مدیریت ارتباط با مشتری همچون شرکت کنندگان دوره حضوری بصورت مستقیم امکان ارتباط با اساتید مجموعه را خواهند داشت.

توانایی های کسب شده در انتهای دوره :

• اصول اولیه و مبانی مدیریت؛
  • روش‌های مختلف ارتباط با مشتری؛
  • شناسایی نیازهای مشتریان و دلایل رضایتمندی آن‌ها؛
  • معرفی مدل‌های امروزی مدیریت مشتریان و بررسی معایب و مزایای هر یک؛
  • چگونگی تعامل با مشتریان؛
  • یادگیری نحوه جذب مخاطبان؛
  • مدیریت سؤالات و نظرات کاربران؛
  • نحوه پاسخ‌دهی به شکایات و گلایه‌های مخاطبان.

♦ مزایای دوره :

⇐ سرفصلهای کاربردی :

تمام تلاش مان در این دوره این است. که با ارائه بهترین نکات آموزشی وحذف نکات بیهوده ، روند آموزشی تسریع شود. و سطح کیفی آن بالا رود در این دوره شما تمامی تخصص های لازم برای فعالیت در حوزه املاک و مستغلات را خواهید آموخت. و پس از اتمام دوره به راحتی میتوانید آن مهارتها را در کسب و کار شخصیتان استفاده کنید.

⇐ اساتید دوره:

جهت افزایش بازده آموزشی ، سعی شده است.از بهترین اساتید این حوزه و همچنین نوین ترین روش های آموزشی استفاده شود.

⇐ تدریس بر اساس بازار کار:

اصلی ترین فاکتور متمایز کننده این دوره ، تدریس کاربردی محور است در اکثر دوره ها ، صرفا کلیشه هایی آموزش داده میشود که نقش کاربردی ای در بازار آینده کاری فرد ندارند. ولی در این دوره تمامی تخصص ها ، با توجه به نیاز بازار و نه کلیشه های همیشگی آموزش داده میشوند.

⇐ آموزش بصورت مادام العمر:

پس از ثبت نام در دوره یک پنل آموزشی در اختیار شرکت کننده قرارداده می شود. که در آن محتوای آموزشی اعم از کتب الکترونیک ، ویدیو ها و پادکستهای آموزشی قرارداد شده است. و شرکت کنندگان می توانند. بصورت همیشگی از این محتواها استفاده نمایند همچنین با بروز رسانی محتواها شرکت کنندگان امکان دسترسی به محتواها را خواهند داشت.

♦ توانایی های کسب شده دوره مدیریت ارتباط با مشتری :

بی شک در هر کسب و کار چه دولتی و چه خصوصی مشتری رکن اصلی و بنیادین آن می باشد.حال نحوه پاسخگویی به درخواستهای مشتریان و همچنین جلب رضایت و وفاداری مشتریان موجود خود باعث گسترش کسب و کارها می گردد.
بی شک هر فردی که در این دوره شرکت می نماید. توانایی فعالیت در کسب و کار خود و یا سروسامان دادن.به درخواست مشتریان کسب و کارهای دیگران را خواهد آموخت .

5/5 - (1 امتیاز)
  • تقسیم بندی فصل مشترک مشتریان
  • دسته بندی مشتریان
گواهینامه پایان دوره

موسسه آرمان به فارغ التحصیلان خود مدرک مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با قابلیت ترجمه و تایید قوه قضاییه ارائه می نماید که نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورهای دیگر نیز دارای اعتبار می باشد .

خاطرنشان می شود فارغ التحصیلان می توانند جهت استعلام گواهینامه خود با وارد کردن بارکد درج شده در روی گواهینامه در سایت https://heis.msrt.ir نسبت به  اصالت گواهینامه خود اطمینان حاصل نمایند .
لازم به ذکر است طبق تاییدیه های اخذ شده ، موسسه آموزش عالی آرمان از مجموعه علمی پژوهشی Wesکانادا مدارک این موسسه برای متقاضایان مهاجرت قابل ارزیابی می باشد.

تقویم آموزشی

این فیلد برای هدف اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

مشاوره رایگان

جهت دریافت مشاوره رایگان، شماره تماس خود را وارد کنید

این فیلد برای هدف اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .