طراحی لباس

مهارت افزایی در درمان مبتنی بر پذیرش

علم روانشناسی هر روزه در حال پیشرفت است و انسان‌ها به دنبال روش‌های جدید برای درمان مشکلات خود هستند. روش‌هایی مانند دوره مهارت افزایی در درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد ACT به شما دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مشاوره و روانشناسی کمک می‌کند که علاوه‌بر ارتقای شغلی خود در درمان مراجعه‌کنندگان به هیج بن‌بستی برنخورید.

یکی از ملاک‌های انتخاب افراد برای روانشناس و مشاور مناسب، داشتن گواهینامه و مدرک معتبر و بین‌المللی است! با مراجعه به موسساتی که به شما گواهینامه‌ معتبر در سطح بین‌المللی ارائه می‌دهند این مشکلات قبیل ارزش پایین مدرک دانشگاهی شما خنثی خواهد شد

با پیشرفت علوم در رفتار‌درمانی این امکان به روانشناسان داده شده است که با بهترین و سریع‌ترین روش مشکلات را شناسایی کنند و به درمان آن بپردازند. با ابداع روش‌های مختلف و افزایش سطح اطلاعات، مردم برای مراجعه به روانشناسان به دنبال مدرک و تجربه معتبر از مشاوران خود خواهند بود.

آیا در کار مشاوره خود دچار کمبود اطلاعات هستید؟ آیا وضعیت مراجعه‌کنندگان شما آن طور که توقع دارید بهبود نمی‌یابد؟ یکی از اقداماتی که باید انجام دهید ارتقای دانش خود با گذراندن دوره مهارت افزایی در درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد ACT است. با افزایش اطلاعات در این زمینه نه تنها به دانش خود می‌افزایید، بلکه شاهد افزایش سرعت و دقت درمان در پروسه درمانی مراجعین خود خواهید بود.

مدرک دوره مهارت افزایی در درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد ACT بسیار معتبر و بین المللی است و زیر نظر وزارت علوم صادر می‌شود. این گواهینامه به شما این امکان را می‌دهد که به راحتی در کار خود پیشرفت کنید.

یکی از مشکلاتی که دانش‌آموختگان دانشگاه و مراکز علمی دارند این است که آن طور که از آن‌ها انتظار می‌رود اطلاعات کافی در ‌دست ندارند! به این دلیل که آموزش‌های دانشگاهی آکادمیک است در حالی که مهارت‌هایی که در طول دوره مهارت افزایی در درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد ACT می‌آموزید کاملا عملی و کاربردی خواهد بود.

در این شرایط که دستیابی به دانش کابردی امری سخت و دشوار شده‌است، دوره هایی مانند دوره مهارت افزایی در درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد ACT وجود دارند که نواقص کار را برطرف می‌کنند. حتی در صورتی که هیچ زمینه‌ای در این حوزه ندارید، شرکت در این دوره‌ها صفرتاصد کار را به شما آموزش خواهد داد. این دوره‌ها نه تنها برای فعالان در این حوزه، بلکه برای تمامی فارغ التحصیلان رشته مشاوره و روانشناسی و حتی دانشجویان این رشته نیز مناسب است.

مهارت افزایی در درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد ACT برخلاف روانشناسی غرب می‌پذیرد که بخشی از ذهن انسان نابهنجار است و به تغییر آن در حین پذیرش تاکید میکند. این یکی از روش‌هایی است که روانشناسان و مشاوران باید برای درمان مراجعه‌کنندگان خود به کار گیرند؛ چراکه خلق و خوی برخی انسان‌ها به این صورت نیست که این توانایی را داشته باشند که مستقیم به مشکلات خود مشرف شوند و به درمان آن بپردازند. بنابراین وجود چنین درمانگرانی برای حل مشکلات انسان‌ها در این خصوص ضروری است؛ البته این درمانگران باید طی این دوره‌ها به‌خوبی آموزش دیده باشند.

بعد از گذراندن این دوره‌ها تکلیف موقعیت شغلی شما چه خواهد شد؟ باید بگوییم دیگر نباید نگران کار و ارتقای شغلی خود باشید!

با گذراندن این دوره مهارت افزایی در درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد ACT به شما مدرک معتبر بین‌المللی داده خواهد شد. اگر قصد کار کردن برای افراد یا موسسات مشاوره را دارید با ارائه این مدرک، دیگر نگران نخواهید بود؛ چراکه تخصص و تسلط شما بر این قضیه با مدرک شما ثابت شده‌است.

مصاحبه یکی از مشکلاتی است که متخصصین روانشناسی برای تاسیس مطب دارند. برای حل عدم تسلط بر روش‌ها، پیشنهاد ما گذراندن دوره‌های کوتاه مدت ۱۰۰ ساعته مانند دوره مهارت افزایی در درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد ACT است. این دوره علاوه‌بر افزایش دانش شما به تسلط در کار و برخورد با افراد کمک بسزایی به شما خواهد کرد.

بسیاری از دانشجویانی که قصد مهاجرت تحصیلی دارند نگران عدم کامل بودن مدارک خود هستند و امکان دارد در ترجمه مدارک خود به مشکل بربخورند؛ برای این قضیه ما یک نگرانی مهم را از دوش مهاجرین بر‌داشته‌ایم. گواهینامه‌‌ای که به شما اعطا ‌می‌شود که در تمام دنیا معتبر است و قابل ترجمه خواهد بود. اینکه مدرک شما معتبر باشد مشکلات ناشی از ترجمه را تجربه نخواهید کرد. با کدی که در نهایت و پس از دریافت مدرک دریافت می‌کنید این فرصت را دارید که از طریق وزارت علوم اعتبار آن را جویا شوید.

در کشور تعداد موسساتی که این نوع دوره‌ها را ارائه می‌دهند اندک است و بسیاری از افرادی که در این زمینه در حال فعالیت هستند امکان رفت و آمد از شهرستان به تهران را ندارند؛ ما با برگزاری دوره‌های غیر حضوری این امکان را به شما داده‌ایم که فاصله‌ مانع شما در کسب علم و آگاهی نشود.

بسیاری از افرادی که در شهرستان زندگی می‌کنند با عدم وجود موسسات عالی روبه‌رو هستند. ما با ارائه کلاس‌های غیر حضوری این قبیل مشکلات را رفع کرده‌ایم. دوره‌های حضوری و غیر حضوری ذره‌ای با یکدیگر در محتوا تفاوتی ندارند و هر دو این‌ها فقط برای افزایش علم و آگاهی شما در راستای پیشرفت روانشناسی و مشاوره خواهد بود.

دوره مهارت افزایی در درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد ACT در علوم روانشناسی به شما کمک می‌کند که دو اصل اساسی را در روش‌های خاص درمان استفاده کنید:

1. پذیرش مشکلات، شکست و بیماری‌ها؛
  2. تعهد به تغییر در راستای بهتر شدن در زنجیره‌ای از اقدامات.

در این روش شما به این درک می‌رسید که به مراجعه‌کننده کمک کنید مشکل خود را بپذیرد و از آن فرار نکند! در ادامه به او کمک می‌کنید از عوامل تشدید کننده پرهیز کند! با پذیرش و تلاش در این راستا بیمار شما به تفکر منطقی در این زمینه می‌پردازد که بسیار ارزشمند و چشگیر خواهد بود. شما با دروس و دوره‌هایی که سپری کرده‌اید به بررسی سه جانبه این مسائل خواهید پرداخت. در این روش که روش بسیار منطقی برای رویارویی با مسائل است؛ دیگر نگران شغل و ارتقای علمی خود نخواهید بود.

گواهینامه دوره مهارت افزایی در درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد ACT و مدرک معتبری که به شما اعطا می‌شود ارزش بالایی دارد که در همه جا به کمک شما خواهد آمد؛ از مصاحبه شغلی گرفته تا مهاجرت و ترجمه مدارک یا بهبود شرایط شغلی و کاری.

این دوره فقط ویژه روانشناسان و متخصصین حوزه مشاوره و روان درمانی می باشد.

این دوره شامل مباحث تئوری و مصاحبه نمونه بالینی هست

بله ، اساتید دوره از برترین و با تجربه ترین مدرسین و روانشاسان مورد تایید سازمان نظام روانشناسی هستند.

بله، در پایان دوره مدرک مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با قابلیت ترجمه ویزه مهاجرت اعطا می گردد

دوره درمان اختلالات جنسی

تربیت جنسی کودک