پریمیر چیست ؟

پریمیر چیست ؟

پریمیر چیست ؟


ادوب پریمیر پرو یک نرم افزار کاربردی شرکت ادوبی است که به طور گسترده برای ویرایش ویدئو در سیستم عامل mac یا رایانه های ویندوزی استفاده می شود. ادوب پریمیر پرو برای ویرایش فیلم ها، فایل های تبلیغاتی، فایل های تلویزیونی و فیلم های آنلاین استفاده می شود. ادوب پریمر پرو نرم افزار برای ویرایش است و به عنوان بخشی از مجموعه برنامه های Adobe Creative Cloud نیز در دسترس است. پریمیر پرو اغلب همراه با افتر افکت و فتوشاپ در پروژه های خلاقانه مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه با ما همراه باشید تا با مفاهیم پریمیر چیست و چه کاربرد هایی دارد، بیشتر آشنا شوید.

دوره تدوین

پریمیر پرو CC چیست؟

در این نوع پریمیر پرو، CC مخفف “Creative Cloud” است و نسخه ای مبتنی بر اشتراک پریمیر پرو است. بروزرسانی های جدید برنامه Premiere Pro برای اعضای فعلی در دسترس است. برای اینکه بتوانید از نسخه پریمیر پرو CC استفاده کنید لازم است که در این برنامه عضو شوید اما در مقابل نسخه های قدیمی Premiere Pro، مانند Premiere Pro CS ، نیازی به عضویت ندارند.

آدوب در سال 2013 به عنوان بخشی از Creative Cloud به نسخه های مبتنی بر اشتراک Premiere Pro منتقل شد. Adobe تقریبا هر 12 تا 18 ماه نسخه جدید Premiere Pro CC را منتشر می کند. بروزرسانی ها در سال اغلب کم است و باعث می شود تفاوت بین نسخه هایی مانند Premiere Pro CC 2017 و Premiere Pro CC 2018 برای اکثر کاربران قابل توجه نباشد.

پریمیر چیست

پریمیر پرو چه کاربرد هایی دارد؟

پریمیر پرو می تواند برای همه کارهای معمولی ویرایش ویدئو مورد استفاده قرار گیرد. هنگام ویرایش ویدئو با استفاده از Premiere Pro، فیلم های مختلف و تصاویر ثابت می توانند در کنار هم ویرایش شوند همچنین عنوان ها را می توان به فیلم ها اضافه کرد و فیلترها را می توان به همراه جلوه های دیگر بر روی ویدئوها اعمال کرد.

تاریخچه پریمیر

آدوب پریمیر پرو در سال 1991 برای سیستم عامل MAC تحت عنوان پریمیر معرفی شد و یکی از اولین سیستم های ویرایش خطی مبتنی بر کامپیوتر بود. نسخه Premiere Pro در سال 2003 معرفی شد و برای تمام نسخه های بعدی مورد استفاده قرار گرفته است. اولین نسخه پریمیر پرو دارای نام های مختلفی است که شامل  Premiere Pro 1 تاPremiere Pro 7 می باشد.

کاربردهای پریمیر چیست؟

  • داشتن سرعت بالا در تدوین فیلم
  • طراحی گرافیک
  • ایجاد جلوه های صوتی و تصویری در فیلم
  • امکان ویرایش فیلم ها و ترکیب آنها با یکدیگر
  • وجود ابزارهایی مانند ویرایش و مونتاژ فیلم، ویرایش صدای فیلم
  • امکان قرار دادن متن و زیرنویس در فیلم
  • امکان کار کردن راحت با نرم افزار پریمیر توسط کاربر
  • امکان برقراری ارتباط با دوربین های عکاسی و فیلم برداری
  • ویرایش فیلم های سه بعدی

کاربردهای پریمیر چیست؟

ویژگی های پریمیر پرو چیست؟

  • امکان اشتراک گذاری قسمت های یک فیلم و استفاده از آن قسمت ها در تدوین وجود دارد.
  • در این نرم افزار شما می توانید بخشی تحت عنوان راهنما اضافه کرده و مراحل را مرحله به مرحله انجام دهید.
  • ویدئوهای واقعی را تشخیص داده و می توان تنظیمات لازم را بر روی آن ها اعمال کرد.
  • می توانید به نرم افزار پریمیر افکت های صوتی جدیدی اضافه کنید.

انواع پریمیر پرو

پریمیر پرو 1.5: به عنوان یک نسخه که پایدار تر از نسخه های قبلی خود بود، منتشر شد و مواردی همچون اصلاح نواقص، لکه ها و دیگر افزودنی ها را شامل می شود.

پریمیر پرو 2: دارای تغیراتی شامل یک رابط جدید، ویژگی های جدید و ادغام بهبود یافته با سایر برنامه های کاربردی در خانواده ادوب می باشد. انتشار این نسخه کمک کرد تا مواردی همچون ویرایش ویدئوی چند دوربین، ضبط بر روی DVD، پردازش GPU و پشتیبانی بومی HD / HDV راحت تر انجام شود.

پریمیر پرو CS3: این نسخه در سال 2007 منتشر شد و یکی از ویژگی های جدید و قابل توجه این نسخه، بازبینی زمان بود. پشتیبانی از سیستم عامل mac نیز در این زمان مجددا معرفی شد.

پریمیر پرو CS4: این نسخه از پریمیر پرو در اکتبر 2008 منتشر شد. این نسخه با یک جریان کاری بهبود یافته، انعطاف پذیری بیشتر و پشتیبانی از فرمت های بیشتر ارائه گردید.

پریمیر پرو CS5: این نسخه از پریمیر در آوریل سال 2010 منتشر شد و یکی از ویژگی های آن که خیلی قابل توجه قرار گرفت “پیش نمایش بدون ذخیره کردن فیلم” بود همچنین از لحاظ نرم افزاری به نسبت نسخه قبلی پیشرفت داشت.

پریمیر پرو CS6: در ماه می 2012 این نسخه منتشر شد و در روابط تعاملی تغییرات جدیدی را ارائه نمود. تغییرات این پریمیر شامل لایه های تنظیم شونده، امکان تعمیر  نور شاتر، اصلاحات سه بعدی در مورد رنگ، مرورگر جدید از پیش تعیین شده و … می باشد. کاربران همچنین با مواردی همچون Adobe Prelude، SpeedGrade و Adobe Creative Cloud آشنا شدند. این آخرین نسخه ای بود که می توان آن را به عنوان یک بسته نرم افزاری مستقل خریداری کرد.

پریمیر پرو CC: اولین نسخه از پریمیر cc در ژوئن 2013 منشتر شد که البته تغییرات بسیار زیادی را به همراه داشت. این تغییرات شامل مکان یابی، جدول زمانی مجددا طراحی شده، بهبود ترکیب صوتی، موتور رنگی Lumetri، بهبود ویرایش چند وجهی و غیره می باشد. این اولین نسخه PPRO بود که تنها از طریق خدمات عضویت در دسترس است. ارتقاء مداوم این نسخه ادامه دارد به گونه ای که با هر انتشار نسخه از Premiere Pro CC  ویژگی های جدیدی به آن اضافه می شود.

پریمیر پرو GPU

زمانی که از پریمیر پرو GPU استفاده می کنید، پردازش با پریمیر پرو با شتاب  GPU، بستگی به اندازه فریم دارد تا مقدار حافظه GPU.

تفاوت پریمیر پرو در ویندوز و مک چیست؟

پریمیر پرو دارای چند تفاوت بین سیستم عامل Mac و سیستم عامل ویندوز است. این برنامه بر اساس کدهای پایه ایی تنظیم شده و باعث می شود تا پریمیر پرو با سیستم عامل ویندوز و مک تطبیق پیدا کند. سیستم فایل برای وارد کردن فایل ها و موقعیت یابی، یکی از چند ناحیه با تفاوت های قابل توجه است. اگر از Adobe Bridge برای مدیریت فایل ها استفاده می کنید این تفاوت ها بین سیستم عامل ها وجود ندارد. اکثر کاربران می توانند بین نسخه های Mac و Windows Premiere Pro بدون توجه به هر گونه تفاوت حرکت کنند.

نرم افزار پریمیر

بین سرعت های پریمیر پرو در ویندوز و مک چه تفاوت هایی وجود دارد؟

در آزمایش بین سیستم های Mac و Windows تفاوت کمی وجود دارد، اما بسیاری از سیستم های ویندوز با مشخصات سریع تر در دسترس هستند و جهت ویرایش ویدئوها امکانات بهتری را ارائه می دهند.

از آنجایی که برخی از تولیدکنندگان رایانه ها به نیازهای ضروری کاربران توجه بیشتری دارند به همین دلیل سیستم های عامل ویندوز به نسبت سیستم عامل مک سریع تر عمل می کند.

سیستم های رایانه ای ویندوز برای پریمیر پرو با آخرین پردازنده های بروزرسانی شده در دسترس هستند اما در مورد سیستم عامل مک ممکن است در هنگام ارائه دچار تاخیر شوند.

تفاوت نرم افزار پریمیر با نرم افزارهای مشابه در چیست؟

  • نرم افزار پریمیر پرو از حالت سه بعدی پشتیبانی می کند و با کمک این ویژگی می توان پس زمینه ها را ویرایش کرد.
  • این نرم افزار قابلیت ویرایش و تنظیم صدا را دارد و می تواند از انواع کانال و فرمت های صوتی پشتیبانی کند.
  • ویژگی های مهم نرم افزار پریمیر پرو در مقایسه با دیگر نرم افزارها امکان تدوین صدا، افکت گذاری، تطبیق زیرنویس با فیلم و … است.

 یادگیری پریمیر پرو

بسیاری از کلاس های Premiere Pro از طریق موسسات آموزشی در دسترس هستند و دستورالعمل هایی را برای افراد ارائه می دهند. این دوره ها یک گزینه خوب برای کسانی هستند که ترجیح می دهند در یک محیط سنتی درس را یاد بگیرند که در آن می توانند با دیگران ارتباط برقرار کنند و از یک مربی زنده بهره مند شوند. در این دوره ها مربیان به مراجعه کنندگان کمک می کنند تا اصول اولیه پریمیر را بیاموزند و آنها را در پروژه های ویرایش ویدئو اعمال کنند. موسسه آموزش عالی آرمان دوره عکاسی و آموزش تدوین را ارائه می دهد که شما می توانید با شرکت در دوره آموزش تدوین، کار با نرم افزار پریمیر را هم یاد بگیرید چرا که در دوره تدوین مربیان پریمیر و افترافکت را آموزش می دهند.

دوره تدوین

در آخر

در این نوشته آموختید که پریمیر پرو چیست و چه ویژگی ها و کاربردهایی دارد و همچنین در مورد انواع پریمیرها اطلاعاتی را کسب کردید. اما اگر قصد دارید این نرم افزار را به صورت حرفه ای آموزش ببینید می توانید به آموزشگاه عالی آرمان مراجعه کنید و با حضور در دوره های آموزش تدوین کار با نرم افزار پریمیر را یاد بگیرید.

به این محصول امتیاز دهید

اشتراک گذاری این مطلب :

مطالب مرتبط

نظرات

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 دیدگاه ثبت شده است.
  1. با سلام . از مطالب آموزنده وکاربردی که درباره نرم افزار پریمیر گفتید بسیار استفاده کردم آیا میتوان این نرم افزار را در محیط خانه هم یاد گرفت یا نیاز به مربی و حضور در کلاس دارد؟