تکنیک های عکاسی

تکنیک های عکاسی

تکنیک های عکاسی

یکی از بهترین راهها برای یادگیری عکاسی حرفه ای، نگاه کردن به کارهای دیگران است. متاسفانه زمانی رسیده است که با پیشرفته شدن صنعت دوربین های دیجیتال بسیاری از افراد فکر می کنند که عکاسی حرفه ای را یاد گرفته اند و تعداد شان هر روز بیشتر می شود. در حال حاضر هر فردی که یک دوربین گرانبها یا گوشی هوشمند دارد خودش را یک عکاس تمام عیار می داند. آثار خود را مانند یک عکاس حرفه ای به نمایش می گذارد در حالی که این موضوع واقعیت ندارد. تنها داشتن ابراز خوب کافی نیست. حالا ما می خواهیم در اینجا شما را با تکنیک های عکاسی حرفه ای و گام های لازم برای ورود به عکاسی حرفه ای آشنا کنیم. امیدواریم که بتوانیم با آموزش های عکاسی حرفه ای، کمی به دانسته هایتان بیفزاییم.

8 تکنیک عکاسی

1. عکاسی با سرعت بالا

حتما شما هم علاقه دارید تصاویر زیبایی به نمایش بگذارید که این کار تنها با عکاسی با سرعت بالا ممکن می شود در این نوع عکلاسی باید سرعتتان برای عکس انداختن بسیار بالا باشد تا تمام زیبایی حرکت سوژه خود را در این عکس ها نشان دهید.

عکاسی با سرعت بالا

2. عکاسی حرفه ای با شاتر طولانی

تصاویر با شاتر طولانی معمولاً بسیار زیبا و اعجاب انگیز خلق می شوند. برای شروع کافی است کمی با این سرعت ها عکاسی کنید تا بهترین مقادیر شاتر را پیدا کنید؛ و هنر نمایی در این عکس ها را با چشم های خود مشاهده کنید.

3. استفاده از فیلتر پلاریزه

زمان هایی پیش می آید که شما تصمیم به خرید فیلتر جدید برای دوربین تان می گیرید. بهتراست فیلتر پلاریزه را خریداری کنید و بهترین نوع این فیلتر، نوع دایره ای است؛ زیرا این امکان را به دوربین شما می دهد که از نور سنجی استفاده کند. این فیلتر باعث دو چندان شدن زیبایی تصاویر می شود. چرا که امکان کاهش بازتاب از سطح آب یا شیشه را به شما می دهد. همچنین باعث حفاظت از لنز دوربین شما می شود.

فیلتر پلاریزه

4. عکاسی حرفه ای  با پس زمینه ساده

رویکردهای ساده در عکاسی دیجیتال بهترین روش است. همیشه باید سعی کنید توجه بیننده به نقطه کانونی تصویر جلب شود تا به هر چیز عجیبی که در پس زمینه وجود دارد. رعایت این امر در زمان هایی که سوژه مورد نظر در مرکز تصویر قرار ندارد بسیار ضروری است. تا حد ممکن در عکس های خود از پس زمینه های خاکستری و کرمی و الگوهای ساده استفاده کنید. این کارباعث می شود تا تمام توجه بیننده به خود سوژه جلب شود و حاشیه ها زیاد در دید نباشند.

5. عکاسی سیاه و سفید

تفاوت عمده بین عکاسی سیاه و سفید با عکاسی رنگی این است که در این نوع عکاسی واقعیت ها تفسیر می شوند. تمام توجه بیننده فقط به هدف جلب میشود و با تیره کردن پشت و استفاده از طیف های خشن می توانید سوژه مورد نظر خود را به صورت برجسته تر و با مفهوم بیشتر به نمایش بگذارید. ولی عکاسی رنگی واقعیت را تشریح میکند.

عکاسی سیاه سفید

6. عکاسی مادون قرمز

این سبک بسیار زیبا و اما خاص است. چرا که نمی توانید به راحتی و بدون هیچگونه نقصی آن را ثبت کنید و با تمام سختی های این روش باز هم نمی شود از کنارش بگذرید و آن را نادیده بگیرید.

عکاسی مادون قرمز - عکاسی حرفه ای

7. عکاسی در شب

در این روش زمان نوردهی بسیار طولانی است. معمولا هم با دیافراگم های بسته انجام می شود. عکاسی در شب بسیار سخت تر از عکاسی در روز می باشد.

8. عکاسی ماکرو

چه زیبا است دیدن قشنگی های این دنیا و دیدن چشم های یک پروانه آن هم از نزدیک ترین نقطه ممکن که می توان به آن دست یافت. یکی از نیازهای اولیه در این سبک داشتن ابزار درست است.

عکاسی ماکرو

7 گام برای قدم گذاشتن در عکاسی حرفه ای

عکاسی حرفه ای

اولین قدم برای ورود به عکاسی حرفه ای، آشنایی با آموزش عکاسی از مبتدی تا حرفه ای است.

در این راه باید نکاتی را در نظر بگیرید و درباره آنها آموزش ببینید. همیشه آگاه باشید که شور و شوق برای ماهرشدن در عکاسی حرفه ای نکته کلیدی است. برای یادگیری بهتر شما می توانید آموزش عکاسی حرفه ای با گوشی را نیز فرا بگیرید.

1. به نور نگاه کنید

نور یکی از مهم ترین نکات در عکاسی حرفه ای است. دوربین تنها ابزاری است که توانایی ثبت نور را دارد. آگاهی در مورد میزان و اندازه نور بسیار مهم است. بهترین زمان برای عکاسی کردن بعد از طلوع خورشید و قبل از غروب خورشید است.

2. عکاسی حرفه ای با تنظیم درست دوربین

تنظیم بودن دوربین یک امر طبیعی و مهم در آموزش عکاسی با موبایل یا دوربین عکاسی است. چرا که اگر دوربین شما به طور صحیح بر روی سوژه مورد نظر تنظیم نباشد عکس های شما خوب و باکیفیت نمی شوند. بسیاری از افراد بدون در نظر گرفتن تنظیمات دوربین، شروع به عکاسی می کنند. این کار باعث بی کیفیت شدن عکس ها می شود.

3. عکاسی حرفه ای با نزدیک شدن به سوژه

اگر می خواهید از سوژه خود عکاسی کنید اما اندازه آن از یک اتوموبیل کوچک تر است. باید حتما قبل از عکس گرفتن یکی دو قدم به آن نزدیک تر شوید و بعد عکس بگیرید. هدف از انجام این کار پر کردن کادر به وسیله سوژه مورد نظر است. اگر کمتر از آن اندازه به سوژه نزدیک شوید دوربین شما قادر به فکوس بر روی سوژه نیست و عکس های شما تار خواهند بود.

4. یک عکس اکشن از سوژه مورد نظر بگیرید

سرعت شاترتعیین کننده این است که چقدر دوربین سریع عمل کند. در این نوع عکس گرفتن ها نور یکی ازاصلی ترین عوامل است چرا که نور زیاد باعث بهتر شدن عکس ها می شود. نور روز ایدآل است.

5. به شکل و ترکیب بندی عکس ها یتان اهمیت دهید

یکی از گام های شروع عکاسی حرفه ای این است که قبل از عکاسی کردن زمانی را برای ترکیب بندی تصویر خود، آن هم به بهترین شکل ممکن صرف کنید. همیشه تفاوت هایی میان یک عکس هنری با یک عکس فوری وجود دارد که آن هم تفکر است. در عکاسی حرفه ای، همواره در پی راه رفتن و با عجله عکس گرفتن نباشید. قبل از عکاسی کردن در مورد سوژه مورد نظر فکر کنید تا بتوانید به بهترین شکل ممکن آن را انجام دهید.

6. رعایت رنگ بندی در عکس ها؛ عنصری مهم در عکاسی حرفه ای

یک عنصر بسیار مهم در عکاسی حرفه ای، رنگ است. رنگ قسمت بزرگی از یک طرح است و عکاسی نیز از آن استثنا نیست. توجه و دقت به آن در عکاسی کردن باعث بهتر شدن عکس هایتان می شود. وجود رنگهای گرم در طلوع و غروب خورشید باعث می شود همه انسانها عکاسی کردن در آن زمان ها رابیشتر دوست داشته باشند. رنگ های سرد نقطه مقابل رنگهای گرم هستند و قابلیت دور شدن را به آنها می دهند. این رنگ ها حس آبی آسمان یا آبی دیا را به ما می دهد که همیشه نشانگر فضای خالی و بسیار بزرگ است.

7. عکس هایتان را چاپ کنید

در زمان های گذشته افراد خاطرات خود را تنها با گرفتن عکس های یادگاری و مهم تر از آن با چاپ کردن آنها زنده نگه می داشتند؛ اما با مرور زمان و استفاده از عکاسی حرفه ای با گوشی دیگر کسی به چاپ کردن عکس ها حتی فکر هم نمی کند؛ اما زمانی که عکس چاپ و قاب گرفته نشود در واقع کامل نیست. چرا که گام نهایی همه این کارها چاپ کردن عکس و قرار دادن آن بر روی دیوار است که باعث می شود حس خوب عکاسی حرفه ای را برای همیشه در خاطرمان باقی بماند.

دوره آموزش عکاسی حرفه ای با موسسه آموزش عالی آرمان

کلاس عکاسی یکی دیگر از دوره های جذاب موسسه آموزش عالی آرمان است. این دوره برای تمامی کسانی که به عکاسی حرفه ای علاقه مند هستند برگزار می شود. در این دوره شما با تمامی مفاهیم اصلی و پایه در عکاسی حرفه ای، عکاسی حرفه ای با گوشی همراه و… آشنا می شوید؛ و با آشنا شدن با این مفاهیم شما می توانید در بکارگیری از دوربین، آنها را مورد استفاده قرار دهید. ضمن کار با دوربین و لنز، کادربندی، اصلاح رنگ و … را توسط بهترین اساتید با تجربه یاد می گیرید. در مجموع این دوره 170 ساعت آموزش است. طول دوره آموزشی آن حدود 9 ماه می باشد. این دوره برای تمامی افراد از مبتدی تا حرفه ای را شامل می شود.

حرف آخر

برای اینکه درعکاسی حرفه ای پیشرفت کنید باید به جای داشتن یک ابزار خوب برروی یادگیری هایتان سرمایه گذاری کنید. ازبه کارگیری دانسته های اساتید با تجربه خود را بی نصیب نگذارید. همیشه تنها راه پیشرفت و موفقعیت در عکاسی حرفه ای داشتن مهارت و انگیزه است.

 

به این محصول امتیاز دهید

اشتراک گذاری این مطلب :

مطالب مرتبط

نظرات

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 دیدگاه ثبت شده است.
    • سلام کاربر گرامی
      برای آشنایی کامل با دوره عکاسی پرتره و همچنین زمان و هزینه این دوره، به صفحه دوره مراجعه کنید.

    • سلام کاربر گرامی
      برای آشنایی کامل با دوره عکاسی پرتره و همچنین زمان و هزینه این دوره، به صفحه دوره مراجعه کنید.

    • سلام روز بخیر خانم صارمی هزینه دوره جامع عکاسی ۲٫۵۵۰٫۰۰۰ تومان می باشد برای اطلاع از زمان برگذاری دوره، مدت دوره ، پیش نیاز ها و سرفصل ها به صفحه دوره جامع عکاسی مراجعه کنید