تربیت جنسی کودک

دوره تربیت جنسی کودک

کودکان همواره در‌حال یادگیری هستند و جهان اطراف آن‌ها مملو از اتفاقات است. یکی از مسائلی که کودکان به دنبال آن هستند؛ مسائل جنسی است. کارگاه تربیت جنسی کودک و نوجوان علاوه‌بر هدایت درست رفتار آن‌ها به مادر و پدران کمک می‌کند که از رفتار‌های پرخطر فرزندان خود پیشگیری کنند.

علم روانشناسی کودک یکی از سخت‌ترین مباحثی است که باید روانشناسان تسلط کاملی روی کودکان و مشکلات آنان داشته باشند. کارگاه تربیت جنسی کودک و نوجوان به دانشجویان و متخصصین از تمام نقاط کشور این امکان را می‌دهد که با داشتن مدرک معتبر بین‌المللی به رفع مشکلات این میراث با‌ ارزش بپردازند.

کودکان یکی از اساسی‌ترین بخش زندگی ما هستند. درگذشته افراد به روح و روان کودکان خود اهمیت نمی‌دادند. آن‌ها بر این باور بودند که کودکان فراموش خواهند کرد که در دوران کودکی خود چه اتفاقاتی افتاده‌است؛ اما روانشناسان با ارائه مدارک و روش‌های متعدد نشان دادند که در طول زندگی انسان، کودکی یکی از نقش‌های اساسی را دارد. تربیت کودکان نشان داده است که آن‌ها همیشه کنجکاو هستند و این جزئی از بازی آن‌ها محسوب می‌شود. یکی از کنجکاوی‌هایی که بسیار مهم بوده تربیت جنسی کودک است؛ چراکه از جایی به بعد دچار مشکلاتی خواهد شد.

برخی دانش‌آموختگان رشته روانشناسی و مشاوره یا حتی متخصصین بعد از گذراندن چندین سال درس هنوز در تسلط بر بیماران کوچک خود در رابطه با تربیت جنسی دچار مشکل هستند. برای حل و جبران این نقص پیشنهاد ما شرکت در کارگاه تربیت جنسی کودک و نوجوان است.

کارگاه تربیت جنسی کودک و نوجوان در طی ۱۶ ساعت برگزار خواهد شد و به شما این امکان را می دهد که در این مدت کوتاه به تسلط کامل در این حوزه برسید.

در این دوره به روانشناسانی که تسلط کامل به دروس و روش‌ها ندارند کمک می‌شود که نه تنها حرفه کاری خود پیشرفت کنند؛ بلکه در این زمینه حرفی برای گفتن داشته باشند.

گواهینامه کارگاه تربیت جنسی کودک و نوجوان معتبر و بین‌المللی است این مدرک که تحت نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صادر می‌شود، قابل ترجمه خواهد بود. کسانی که به دنبال مهاجرت تحصیلی و غیر تحصیلی هستند، دائما نگران ترجمه و ارزش مدارک تحصیلی خود هستند. ما با ارائه مدارکی که دارای کد بین المللی است، مشکلات مهاجرت و کار را برطرف کرده‌ایم.

اکنون این سوال پیش می‌آید که مزایای شرکت در این دوره چیست؟

مدرک تربیت جنسی کودک و نوجوان معتبر است. این مسئله به شما کمک می‌کند درصورتی‌که به دنبال شغل در حیطه روانشناسی کودکان هستید و به دلیل عدم اطلاع کامل از مباحث هنوز موفق به کسب شغل دلخواه نشده‌اید؛ این مشکل را حل کنید؛ چراکه مدرک شما دارای ارزش بالایی خواهد بود. یکی از مشکلاتی که متخصصین روانشناسی با آن مواجه هستند عدم تسلط در مصاحبه‌های مربوط به اخذ مدرک است. در این کارگاه تربیت جنسی کودک و نوجوان ما به شما تمامی نکات اعم از کوچک و بزرگ را متذکر خواهیم شد که کوچترین مشکلی با مصاحبه نداشته باشید.

عدم تعهد برخی مراجعه کنندگان نشان‌دهنده این است که در جایی از کار شما مشکلاتی وجود دارد؛ مانند عدم تسلط و برخورد نامناسب با کودکان. برای حل این مسائل ما با ارائه یکی از جذاب‌ترین و پرکاربرد‌ترین روش‌ها علاوه بر تدریس تئوری دروس، با ارائه نمونه بالینی از تمامی جنبه‌ها شما را برای مشاوره آماده خواهیم کرد.

مشکلات نوجوانان در دوره بلوغ افزایش چشمگیری می‌یابد و این مسائل عموما جنسی نیز خواهند بود. برای حل این مشکلات و جلوگیری از سوء استفاده‌های جنسی ما به شما این آموزش را خواهیم داد که چگونه بدون درگیری و مشکلات نوجوانان این دوره را طی کنند.

امروزه بسیاری از پدران و مادران به دنبال روانشناسان معتبر و با تجربه برای فرزندان خود هستند. چه چیزی بهتر از آنکه از کودکی تا بزرگسالی شما همراه کودکان آن‌ها باشید؟! برای اینکه خود را ثابت کنید فقط کافی است در مراکز معتبر مشغول باشید یا حتی اگر مطب خود را دارید اسم معتبری را یدک بکشید. همه این‌ها نیازمند مدرک و تجربه مفید و با ارزشی است که ما در اینجا قصد داریم شما به درجات بالا و معتبری در این زمینه دست یابید.

در این دوران به شما کمک می شود که از دید جدی‌تر و تخصصی‌تری به کودکان نگاه کنید. کودکان اگر از سنین پایین با مفهوم جنسیت آشنا شوند این امکان را دارند در شرایطی که لازم است به بهترین نحو برخورد کنند.

تربیت جنسی کودکان فقط مختص شناسایی اندام جنسی نخواهد شد، بلکه  با مدیریت و پیشگیری از سوء استفاده‌های جنسی شما کمک بسزایی خواهید کرد.

بسیاری از افرادی که به دنبال علم و دانش هستند این امکان را ندارند که به تهران دسترسی داشته باشند. در این خصوص ما این مژده را می‌دهیم که کلاس‌ها به صورت حضوری و غیر حضوری برگزار خواهند شد. این مسئله نه تنها برای افراد ساکن شهرستان است بلکه برای کسانی که شاغل هستند و امکان مراجعه حضوری را ندارند بسیار مطلوب است!

در دوران کرونا این یک فرصت عالی برای شماست که از این موقعیت بهترین استفاده را ببرید؛ چراکه سلامتی شما الویت ماست.

اگر شما جزو متخصصینی هستید که در رابطه با کودکان مشغول به مشاوره‌ هستید؛ ممکن است این سوال برای شما پیش آمده باشد که آیا از سطح اطلاعات شما کاسته شده است؟ یا آنطور که انتظار می‌رود مانند قبل کودکان را درک می‌کنید؟

علم روانشناسی دائما در حال به‌روز رسانی است؛  اگر روانشناسان مطالعه دائمی نداشته باشند در درمان مراجعه کنندگان خود، قطع به یقین به مشکل بر خواهند خورد. اگر فکر می‌کنید که از بروز رسانی اطلاعات و روش‌های نوین عقب مانده‌اید، بهتر است به شما بگوییم که در ۱۶ ساعت کارگاه تربیت جنسی کودک و نوجوان، با جدیدترین متدها و روش‌های مواجهه با مشکلات آشنا خواهید شد.

گواهینامه معتبری که به شما تعلق می‌گیرد این امکان را به شما می‌دهد که در کار خود پیشرفت قابل توجهی کنید و از هم دوره‌ای‌های خود به طرز چشمگیری جلوتر حرکت کنید.

کودکان و نوجوانان برای آنکه آینده بدون دردسری داشته باشند، نیازمند راهنمایی‌های درست و به‌جا هستند. این اتفاق فقط با وجود روانشناسان و متخصصین حاذق عملی خواهد شد. در این موسسه قصد ما تربیت و تحویل روانشناسان و مشاوران دلسوزی مانند شما خواهد بود.

این دوره فقط ویژه روانشناسان و متخصصین حوزه مشاوره و روان درمانی می باشد.

این دوره شامل مباحث تئوری و مصاحبه نمونه بالینی هست.

بله ، اساتید دوره از برترین و با تجربه ترین مدرسین و روانشاسان مورد تایید سازمان نظام روانشناسی هستند.

بله، در پایان دوره مدرک مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با قابلیت ترجمه ویزه مهاجرت اعطا می گردد.

دوره درمان اختلالات جنسی

آزمون آزمایشی وکالت